3 běžné situace, které ženy vidí a řeší jinak než chlap. Máte to doma taky tak?

Je jedno, jakou ženu vedle sebe máte. Všechny se v určitou chvíli chovají stejně. Našli jsme tři takové typické situace. Pokud to doma máte takhle, existují jen dvě možnosti, jak to řešit. Buď zůstanete a smíříte se s těmito fakty, nebo začnete žít single.

Německý vědec Horst Opaschowski, který zkoumá způsoby trávení volného času, říká, že singlové jsou cílová skupina, na které se dá vydělat hodně peněz. Nejen podle něj se jedná o stabilně se vyvíjející trend, kterému bude patřit budoucnost. Podle něj by chlap by měl žít sám! Nemusel by totiž řešit svízelné a ženami vyhrocené situace, které měly, mají a pořád mít budou stejný scénář. Tohle určitě potkalo každého z nás! Smířte se s tím, nebo budete muset žít sami.

1. Když píchne kolo

  1. Žena zavolá majiteli auta (vám). Máte všeho nechat, sebrat se (nezáleží, že jste 200 kilometrů daleko) a vyřešit to. Pijete už třetí pivko? No a? Vždyť ji přece milujete, takže vaší „povinností“ je dostat ji z bryndy.
  2. Ve druhé fázi jí dojde, že existují i jiní muži, kteří by to kolo vyměnit zvládli, ale stydí se požádat je o pomoc. Katastrofa! Hlavně že má plnou pusu řečí, když dávají fotbal, ale jak o něco jde, neotevře ústa! To by člověk zhořknul.
  3. Pokud se nenajde nikdo ochotný, a vy telefon neberete, neváhá opustit to vymazlené autíčko a jde na autostop. Po půl hodině si není jistá, jestli ho zamkla. Co řekne, když se vám dovolá? „Lásko, pospěš si, auťák stojí na nějaký ulici. Jak se jmenuje? To nevím, ale auťák je odemčený, jo?“ Co k tomu říct? Snad hodně štěstí. (Subwoofer bude k mání v zastavárně na rohu.)
  4. Napustí vanu plnou pěny a začne si mýt vlasy šamponem s arganovým olejem. Proč? Vždyť takový stres se musí něčím vyvážit!

2. Když praskne prezervativ

  1. Žena zavolá tomu, kdo byl u toho, a znepříjemní mu den informací, že se má připravit na pozitivní zprávu.
  2. Ve druhé fázi začne vyšilovat, jestli bude dobrá matka, a začne se na to ptát bez ohledu na váš názor.
  3. Pokud se nenajde nikdo ochotný, kdo ji vyslechne, a vy telefon už zase neberete, půjčí si vaši kreditku a zajede do nejbližšího obchodu s dětskými hadříky.
  4. Napustí vanu plnou pěny, začne si mýt vlasy šamponem s arganovým olejem a hladit si břicho. Pokud těhotenský test bude negativní, spustí lavinu srdceryvného pláče. „A že jsi to taky chtěl, vid?“

3. Když vám přijde na nevěru

  1. Žena zavolá tomu, koho se to týká, a znepříjemní mu den informací, že „to“ ví.
  2. Ve druhé fázi začne vyšilovat, jestli je dobrá partnerka, a začne se na to ptát, i když vlastně nechce slyšet pravdu. „Sex jednou za měsíc? Nesmysl! Já se milovala předevčírem!“ (Jestli jste byli u toho, pak je fakt něco špatně.)
  3. Pokud se nenajde nikdo ochotný, kdo ji vyslechne, a vy telefon – už ze zvyku – neberete, půjčí si vaši kreditku, zajede do nejbližšího obchoďáku a tam to roztočí za vaše peníze. Pomsta? Ne sladká, ale drahá!
  4. Napustí vanu plnou pěny, začne si mýt vlasy šamponem s arganovým olejem a hladit si břicho. Jaké by to asi bylo, kdybyste nebyl takový hajzl!?

Ať ještě někdo někdy vypráví, že ženy jsou nečitelné! Nesmysl! Taky ta vaše dělá pořád dokola to samé? Jestli umí vyměnit píchlé kolo a ví, co je to hever, pošlete nám ji do redakce na testy. Musíme zjistit, jestli není chlap!

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

6 vlastností, které má správný chlap. Máte je?

7 IT důvodů, proč mít bokovku