10 způsobů jak vyžehlit průser u ženy

Na každého z nás dříve nebo později přijde zlá kletba nutnosti nějakým elegantním způsobem vyžehlit nějaké to nedopatřeníčko. Třeba po podobné parádě, jakou absolvuje chlapík v našem videu. Jak na to s grácií a špetkou zdravého rozumu? Podívejte se sami!

Uvařte

Hlavně ne perník ( a mezi námi ten se peče, aby bylo jasno!). Ale jinak je vlastně jedno co…kafe snad ještě zvládnete, ne? Bude koukat jako tele, a že byl nějaký problém, si ani nevzpomene!

Poslouchejte ji

Ne nenechte si rozkazovat. Ono to i tak bude bolet, protože budete muset vstřebat to co na vás chrlí. Ale jakmile si toho všimne (a to netrvá dlouho, protože jsou z toho okamžitě v šoku), rozpustí se jako led. Ale hlavně s tím nezapomeňte včas přestat!

Tajný výlet

Z banální cesty na nákup uhněte bez jediného slova a jeďte někam, kam se chtěla vždycky podívat. Hlavně ale, ať to není obchod s hadrama, nebo nějaký podobný nesmysl. Trestáte se dostatečně tím, že ji někam berete. Není potřeba u toho ještě prodělat kalhoty!

Děti

Ne, tím že ji nějaké uděláte opravdu nic moc nevyžehlíte. Ale pokud už ho máte, zkuste je spakovat a vyrazit s nimi na půl dne někam ven. Ať máte průšvih sebevětší, půl den, který bude mít sama pro sebe ji natolik rozhodí, že zapomene prakticky na cokoliv.

Polička

Každý máme doma nějakou věc, kterou slibujeme přidělat už x týdnů a pořád nic. Říkejme jí třeba polička. Je třeba si takovou věc hýčkat a mít ji vždy v záloze. Sice jí to dojde, že tím žehlíte, ale v tomhle případě to vůbec nevadí. Dvě mouchy jednou ranou jsou vždycky v pořádku! Ovšem okamžitě je třeba sehnat poličku náhradní!!! Na to pozor!

Zvíře

Koupí sklípkana to asi úplně nevyžehlíte, ale víte vy, co dovede takové štěně (okamžitě zapomeňte na ten sud, teď žehlíme!!)? Samozřejmě, že pokud před tím 30x řekla, že psa nechce, tlučete si hřebík do rakve, ale tak snad si v tomhle bodě umíte poradit! Ne, hroch není dobrá alternativa!

Divadlo

Nic nehrajte, stejně to neumíte! Od divadla je tady ona! Ovšem v rámci nápravy jejího mínění ji někam do divadla vytáhněte. Sice jsou to cca 2 hodiny zabitého času, ale tím spíš to ocení. Hlavně neusnout!

Kytky

Nekupovat! To prokouknou, protože si myslí, že nás nic jiného nenapadne! Zalít. Ale nejdřív si o tom radši něco zjistěte. Kýbl vody do kaktusu asi nebude to pravé ořechové!

Masáž

Na záda se vykašlete, to je příliš všední. Na nic se jí neptejte, čapněte ji za chodidla, a pak už jen mačkejte a mačkejte. Ovšem nedělat přílš často! Jakmile si zvykne je zle!

Nebo máte lepší způsob, jak si ženu udobřit? Pokud ano, podělte se o něj s ostatními v komentáři!

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

7 nejhorších vět a frází, které chlapi nechtějí slyšet od žen