10 věcí, které každá holka tají. Fakt si myslíte, že víte všechno?

Holka jako vzor ctnosti? To určitě! Každá má tajemství, která střeží jako oko v hlavě! Co konkrétně o té svojí nevíte? Je to šmudla, lže a v posteli neměla jen Pepču z přízemí. A co dalšího vám nikdy nepřizná?

1. Bachařské zvyky

Kdo je Kateřina Kmoníčková? Proč vám něco lajkuje? To je třeba prověřit. Jako všechno, co se týče vaší osoby. A to, že jste se s Markétou třeba rozešli, na tom nic nemění. Studie doktorky Jesse Fox ze státní univerzity v Ohiu, která sledovala 150 mužů a 281 žen mezi 18 a 42 lety potvrdila, že se současní i bývalí partneři na sociálních sítích sledují, a to hlavně po ukončení vztahu. Že by to zrovna vaše láska nedělala, není možné. Ovšem pšt….

2. Anál

Výzkum sexuálního chování české populace, na kterém se podíleli sexuologové Petr Weiss a Jaroslav Zvěřina, odhalil, že pomalu vzrůstá žen, které v sexu experimentují. Konkrétně s análním sexem má zkušenost každá pátá žena, takže to, že vám Milena tvrdí, jak je nepolíbená a za ruku nevzatá, je lež jako prase.

3. Počet bývalých partnerů

Říct „nula“ je blbost, a přiznat všech těch dvacet, se na dámu nehodí, takže, co s tím? Vydělit dvěma a z tohoto čísla ještě něco málo odečíst, aby to nevypadalo hloupě. A teď se dostáváme k jádru pudla. Podle českých statistik ženy mají za svůj život pohlavní styk s minimálně pěti muži, přičemž deset a víc partnerů přiznává 14 % žen.

4. Obyčejné lidské nechutnosti

Ještě před pár lety se vrtala v nose, ale to se vsákne. Dnes si zase zapomněla vyndat menstruační tampon, protože pro samé nakupování nebyl čas. Vždyť nevadí, že ho tam má už deset hodin. Určitě nekrká a neprdí (to je vždycky jenom náhoda), taky se v minulosti nestalo, že by se někdy počůrala.

První rande s vámi bylo krásné, a proto si záchodovou mísu vystlala toaleťákem. To aby působila jako křehká dívenka, která je dokonalá i na hajzlu. Vy totiž nevíte, jak je ženám nepříjemné, když chlap slyší zvuk moči! A že holky jsou někdy nechutný jako zvířata, to je ok? Třeba tahle „dáma“ se vydělala v obchodě!

https://youtu.be/WCnssVxwtxo

5. Masturbace s gigantem

Většina žen doma tvrdí, že ve vás má hotový poklad ideálních rozměrů, ale tajně si potřebuje dokazovat cosi o elasticitě vlastního rozkroku. Že má Petra v nočním šuplíku, úplně tam dole, kam se nikdo nedostane, dildo nebo vibrátor, za který by se nemusel stydět ani Jonah Falcon neboli maník s největším přirozením o délce 33 centimetrů a obvodu 13 centimetrů? I kdyby si jím měla jen přejíždět přes pysky, co je tomu po tom? Tajemství!

6. Sex za prachy

Žádná nepřizná, že když kdysi chtěla nový lodičky nebo rovnou auto, musela na tom ležet několik hodin a pořádně se zapotit. A proč to nikomu neřekne? Protože si na to všechno prostě vydělala, anebo tu Octávku dostala z lásky, jak jinak.

7. Trojka, čtyřka, grupáč

Ne, ne, tohle na mě není, jsem romantická duše a potřebuju se mazlit!“ Jasně, tohle ať si vykládá králíkům. V opilosti, na koleji, s kámoškou na tahu, přemluvená expřítelem, dotažená za vlasy svojí bisexuální kámoškou už dávno zapomněla, jaké to bylo, když měla jeden klacek v puse a druhý v klíně.  Nebo že by to neřekla proto, aby nevypadala jako šlapka? Heleď, v tom to bude. Ženská mysl je prostě fascinující.

8. Tajné orgastické triky

Nedávno jsem slyšel přítelkyni, jak říká kamarádce, že včerejší sex se mnou se neskutečně vlekl. Řekla, že ještě že zná fígle, jak mě rychle udělat, protože jinak by se unudila k smrti,“ říká čtenář Pavel. Tak, a teď, co je horší? Že dotyčná zná ty fígle, nebo že se nudí? V každém případě, pytlíkové triky na urychlení ejakulace zná většina těch prolhaných roštěnek, které tvrdí, že je sex s námi baví. Ovšem rozhodně vám to nebudou vykládat.

9. Předstírání čehokoli

Do této kategorie patří předstírání zájmu, zaujatosti, důležitosti chlapa jako takového (pak neměla čas, nestíhala, ujel jí autobus, ubrus stál jen padesátku, dneska toho měla moc) a fingování orgasmu. Ten podle Sexuologického ústavu 1. LFUK a VFN předstírá výjimečně 49 % žen a opakovaně 13 %. Ale kdo by to počítal, když je to tajné, že?

10. Miláčkovský syndrom

Jsi ten nej, Karle…. Za nic bych tě nevyměnila. Snad jí na tenhle špek nesednete? Ve skutečnosti ženy standardně používají tak zvané prosociální lhaní, což znamená, že lžou z pro ně dobrých důvodů. Pravda by vám totiž mohla jen ublížit. Chápete to? Že ne? Určitě to nebude pro vaši tupost, ale prostě vám dneska ten šéf pěkně naložil. Chuďátko malý….

A jak to máte s upřímností vy?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Divoká kočka v posteli? Svaž si ji!

Úleva nebo strach o život? Podivné masáže, které neznáte