10 důvodů, proč si začít s boubelkou. Tohle byste nečekali!

Špeky, obliny, tukové polštářky. Nezdravé, tvrdí odborníci! Nadváha a obezita je podle nich špatná a nežádoucí. Jenže co není dobré pro ně, je dobré pro nás. Takový vztah nebo milování s macandou je totiž úplně jiná liga. Proč? Těchto 10 vysvětlení ti bude stačit!

Historicky se ideál ženy mění. V současnosti se pro změnu opět ustupuje od hodnot 90-60-90 a plus size modelky jako Ashley Graham, Tary Lynn, Candice Huffine, Fluvia Lacerda či Christina Mendez hrdě fotí pro Vogue, Elle a další ty ryze ženské magazíny. Je to tak dobře? Určitě, protože taková holka krev a mlíko má co nabídnout. A tady je 10 důvodů, proč si začít s boubelkou.

1. Boubelka nevyšiluje

Když ji vezmete na kafe, objedná si ho se zákuskem a nedělá z toho první světovou. Z jídelního lístku vybere flákotu masa i s přílohou, pěkně se napáskuje a je spokojená. Od té, která drží dietu, vyhýbá se místům, kde se vaří, plaší při každé zmínce o jídle a je protivná, jakmile ty si objednáš něco, na co máš chuť, je to rozdíl. Ta první se s tebou v klidu nají, ta druhá jen čumí, počítá kalorie a ještě ti dá sežrat to, že s ní nedržíš basu!

2. Je v kurzu a nerachtá

Oblinky, měkké polštářky, které netlačí… A to zvonivé plácnutí přes macatější zadel, která se rozechvěje. Takhle má vypadat ženská, u které je na co si sáhnout. Ostatně, četné průzkumy ukázaly, že většina chlapů chce, aby jejich partnerky měly oblé boky a plná prsa. Tohle je teď totiž v kurzu. Mimochodem, ideální žena má v současnosti konfekční velikost 40. Pochopitelné. Kdo by si rád nelehal do měkkého?

3. Obvykle (a dobře) vaří a peče

Zhublina, která nejí, nebo si striktně hlídá životosprávu, se ti těžko bude vyvařovat se svíčkovou jen proto, že ty na to máš chuť. Ta si maximálně tak nachystá krabičku do práce pro sebe – a ty se starej. Zapomeň na koláče, buchty, chlast, smažená jídla a další věci, který tak miluješ a který boubelka neřeší, protože v nich nevidí pokušení. Sláva!

4. Je méně plodná

Děti, děti. Společnost je jimi úplně postižená. Kdo nemá aspoň jedno, je debil. A kdo má jenom jedno, měl by si přece zákonitě pořídit druhý. Hele jako, proti gustu…

Ale pravda je taková, že podle dánských expertů oblejší milenky mají snížené šance na početí až třikrát (v porovnání se ženami s normální váhou a vyhublinama), což znamená, že pokud ta tvoje po roce zasouvání nenajde na těhotenském testu dvě čárky, můžeš přestat kupovat gumičky. Ve výsledku to znamená více milování bez pláštěnky. A že ho víc bude, tak na to vem jed!

5. Je vášnivější

Holka s křivkama to v posteli umí pořádně rozjet. Potvrdili to i vědci z americké univerzity Chapman, kteří se odpíchli od výpovědí 60 058 heterosexuálních lidí s průměrným věkem 37 let. Tihle borci na základě výpočtu indexu tělesné hmotnosti zjistili, že lidi s nadváhou vykazují větší sexuální aktivitu. Není to paráda?

6. Je odolnější vůči stresu

Nemá cenu si něco nalhávat. Kypřejší ženy jsou odolnější vůči stresu, protože nešilhají hlady, a když, tak v kabelce nosí čokoládovou tyčinku. A taky mají stálejší a vyrovnanější náladu. Jestli tohle ve vztahu nebo v posteli nepotřebujete, vyhledejte lékaře.

7. Dělá (skoro) všechno

Už jste někdy měli v posteli holku s výstavníma křivkama, která strašně ráda kouřila, prosila o anál, vyjížděla po vás jako první a prosila o milování každý den? Že neměli? Tak to asi bude tím, že takových je málo. Super postava rovná se očekávání, že chlap se o všechno postará. Proto je mezi modelkama tolik těch, které si jen lehnou a čekají na zázrak. Holka se zadkem a prsama ti ji prostě nastaví hned po tom, co ti ho přeblafne. No stres.

8. Miluje to zezadu

Jasně, kvůli nějakému tomu kilu navíc si boubelka často lehá na záda a vyžaduje misionáře, protože to je pro ni pohodlnost sama, ovšem velmi ráda si to rozdá i v psí poloze, což je póza, při které se dá skvěle přidržovat za ty její nafouklejší půlky. Takhle stabilní a šťastní jste nikdy nebyli!

9. Je stylovější

Svůdné SM soupravy, tedy síťované nebo latexové oblečky na prostorově výraznějších milenkách působí líp. Proč? Kombinace nějakého toho bičíku, nahoty a kilíček navíc vyvolává v tobě (rozuměj té osobě pod boubelkou) ještě větší pocit podřízenosti a ženské síly. A to je pak milování!

10. Vydrží déle

Lübecká univerzita v Německu tvrdí, že baculatí lidé se dožívají déle, takže až tě klepne, tvoje boubelka po tobě uklidí, zařídí ti pohřeb a ještě si na tebe dá panáka. Co bys chtěl víc? Aby se věnovala nějaké své zálibě? Tak ji pošli třeba k tyči. Třeba tahle XXL holka se toho fakt nebojí!

A jak se na boubelky díváte vy?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

10 boubelatých žen, co jsou dost sexy

Když je kam plácnout aneb modelky XXL