Aplikace Bazoš zapnula tmavý režim. Nákup i prodej online je tak pohodlnější

Tmavý design začíná nabízet stále více mobilních aplikací. A nelze se tomu divit. Pocit uživatelů, který se v nich díky novému nastavení probouzí je dovádí k jejich opětovanému používání. Pozadu nezůstává ani oblíbená aplikace Bazoš, která novinku začala nabízet jak pro telefony s operačním systémem iOS, tak s Androidem. Platí pro českou i slovenskou webovou stránku.

Tmavý režim Bazoš

Nejen o spokojenosti uživatelů

Dark mode neboli tmavý režim nevede jenom k větší spokojenosti uživatelů při používání aplikace Bazoš, ale nese s sebou také zdravotní benefity. Nedochází k přílišnému namáhání očí. Plocha nevyzařuje tak velké množství světla, což má za následek i menší vysychání našeho zraku.

Nedávné výzkumy potvrdily, že tmavý design člověku zaručuje lepší podmínky pro čtení. Zejména v šeru nebo večer či v noci. Lidé mají tendenci surfovat na internetu právě před spaním, příliš velké světlo však mozek spíše probudí, než uspí. Nekvalitní a špatný spánek pak následuje.

Design se vyplatí střídat

Ať už na Bazoši nakupujete nebo prodáváte, vyplatí se design aplikace střídat. Zatímco během dne si ponechte režim světlejší (text je na světlém pozadí lépe rozpoznatelný a oči nemusí tolik zaostřovat a tím se namáhat), když slunce začne zapadat za obzor je čas na režim tmavší, když oči tímto stylem spíše uklidníte (efekt je v porovnání se dnem opačného charakteru).

Pokud patříte k uživatelům aplikace, kteří mají zrak horší nebo jsou naopak citlivější na přílišný jas, novinku Bazoše bezesporu oceníte a přepínat mezi jednotlivými režimy pravděpodobně nebudete.

Staňte se uživatelem aplikace a prodávejte to, co vám doma leží ladem

Není nač čekat! Vyzkoušejte dark mode v praxi. Stáhněte si aplikaci Bazoš a staňte se tak jedním z tisícovky uživatelů, kteří dnes a denně prodávají věci, které už nevyužijí a které jim doma leží ladem. Přispějte úspěšným prodejem korunu do rodinné pokladničky!