SOUTĚŽ: Vyhrajte balíček šampónů Syoss Men

Náš magazín ProChlapy.cz si pro vás ve spolupráci se značkou Syoss připravil soutěž o šampóny Syoss Man. Na výherce soutěže čeká balíček se třemi druhy mužských šampónů s jedinečnými vlastnostmi. O jaké druhy se jedná a co musíte udělat pro výhru? Odpovědi na tyto otázky naleznete v článku níže.

šampón

Syoss, značka s nejúspěšnějším uvedením na trh za posledních 10 let, poskytuje produkty vlasové péče, stylingu, a také barvy na vlasy, které jsou vyvinuté a testované ve spolupráci s profesionálními kadeřníky, stylisty a koloristy. V loňském roce prošel Syoss rebrandingem a uvedl kompletní obnovu celého portfolia produktů v oblasti vlasové péče. Nové, příjemné vůně inspirované japonským původem značky, nové receptury s aminokomplexem a v neposlední řadě nové recyklovatelné obaly, které zdůrazňují profesionální účinek značky v každém směru. 

Produkty v balíčku soutěže:

Volume

Šampon SYOSS Volume určený pro muže dodá tenkým vlasům objem. Navíc jim dodává sílu a výsledek je bez pocitu slepení vlasů. Bohaté složení přípravku pokožku hlavy hydratuje a vyživuje. Poskytuje pocit znatelně silnějších vlasů. Díky šamponu SYOSS Volume, který má ve svém složení stylingový pudr, jsou vlasy pevnější, a navíc jim je dodána textura. Vlasy jsou poté hustší. Šampon SYOSS Volume Men je určený pro normální až jemné vlasy. 

Power

Šampon Men Power je určen speciálně pro každodenní mytí normálních vlasů mužů. Šampon vlasy důkladně čistí a dodává jim hedvábnou jemnost. Bohaté složení přípravku pokožku hlavy hydratuje, vyživuje a chrání proti vnějším škodlivým vlivům. Zanechává pokožku hlavy zklidněnou a vlasy svěží, hebké a přirozeně lesklé. Bohatá receptura bez olejů rychle a šetrně zbavuje vlasy i pokožku hlavy všech nečistot, odumřelé kůže i mastnoty. Šampon vlasy účinně posiluje, dodává jim objem a udržuje je dlouho svěží. Pečujte o své vlasy a jejich dokonalý vzhled, aby váš účes byl jako ze salonu.

Clean & Cool

Syoss Clean & Cool šampon pro normální až mastné vlasy. Chladivé složení s přidaným mentolem pro pocit svěžích vlasů, osvěžuje pokožku hlavy a mysl. Pro perfektně čisté vlasy, zbavené mastnoty a zbytků stylingových přípravků. Díky inovativní KeraLipid technologii šampon SYOSS Clean&Cool posiluje vlasová vlákna a dodává jim objem. Dokonale odstraní nečistoty a obsažený chladivý mentol zajistí až mrazivý pocit svěžesti.  Chladicí receptura s přidaným mentolem osvěžuje pokožku hlavy a mysl. Hloubkově čistí a osvěžuje vlasy i pokožku hlavy. Odstraňuje nadbytečný kožní maz i zbytky stylingových přípravků. Pro krásné vlasy jako ze salonu.

šampóny
Soutěžní balíček pánských sprchových gelů Syoss MEN

Soutěžní otázka zní: Uveďte zemi, která je původem a zároveň inspirací těchto šampónů.

Soutěž trvá do 4.3.2021

Již skončeno.