Vyzbrojte se proti zimním neduhům s webem prochlapy.cz! Zasoutěžte si o dárkovou kazetu čajů se speciálním hrnečkem.

Chladné měsíce s sebou přináší kromě nejrůznějších nachlazení také větší únavu díky nedostatku slunečního záření a brzkému stmívání. Zahnat tyto neduhy a nakopnout vás novou energií pomohou funkční čaje Pickwick. O ty si můžete nyní s námi zasoutěžit. Třeba potěší nejen vás, ale i vaši drahou polovičku.

soutěž o dárkovou sadu čajů

V čem tkví výjimečnost funkčních čajů Pickwick?

Funkční čaje jsou zvláštní skupinou bylinných čajů, které se využívají při řešení konkrétního problému a obsahují pečlivě vybranou kombinaci bylinek, jejichž působení je mnohem výraznější a efektivnější.

Jaké funkční čaje jsou vám k dispozici?

Pickwick Energie

je lahodný funkční čaj, který díky jedinečnému spojení bylin, vitaminu B, guarany a máty, pomáhá dobít energii a posílit organismus.

Pickwick Zklidnění krku

je spolu s Pickwick Energií novinkou pro letošní rok. V sobě ukrývá heřmánek, eukalyptus a kousky medu. Kombinace bylinek, která příjemně zklidní krk,

Pickwick Nachlazení

v sobě snoubí hřejivou sílu zázvoru, léčivý květ černého bezu, voňavou lípu, sušené plody fenyklu, tymián a uklidňující sléz. Tato kombinace je vhodná pro období častých nachlazení.

Pickwick Průdušky

s lipovým květem, anýzem a mateřídouškou. Chutná směs kvalitních bylin, která napomáhá vykašlávání a správné činnosti dýchacího systému.

Pickwick Urologický

čaj s brusinkami vám pomůže ulevit při zánětu močového měchýře díky kombinaci bylinek s brusinkami. Podporuje normální činnost ledvin a napomáhá vylučování vody z organismu.

Pickwick Zažívání

s mátou působí příznivě proti nadýmání, a to díky kombinaci máty, heřmánku, lékořice, skořice, meduňky a fenyklu. Lahodný čaj příznivě podporuje trávení a zažívání.

O co soutěžíme?

Vyhrát můžete jeden ze tří speciálních dárkových balíčků. Součástí balení je nejen ochutnávka všech čajů, ale i dárková kazeta s porcelánovým hrníčkem.

Pickwick_Dárková kazeta

Zdroj: Pickwick

Soutěžní otázka zní

Ve kterém roce získaly čaje Pickwick své jméno?

a) 1926

b) 1936

c) 1946

Nápovědu najdete na webu www.pickwick.cz.

Vyhrává 100., 200. a 300. správná odpověď. Soutěž končí v neděli 18.2.2018 ve 23,59. Výherce následně vyhlásíme na našem webu a zkontaktujeme pro předání výhry. Předem všem přejeme mnoho štěstí.

SOUTĚŽ JE UKONČENA!

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vitamin C vás před nachlazením neochrání! Jak to?

Vědecky prokázáno: Jaké všechny typy zdravotních problémů může vyléčit pravidelný sex?