Vykročte do nového roku jako perfekcionista. Jak udělat celkový dojem?

Říká se, jak na Nový rok, tak po celý rok. Začátek roku vyzývá k novému nastavení si cílů a priorit. Věnujte v tomto roce více prostoru svému vzhledu. Holicí strojky a zastřihovače Braun ušetří čas a zajistí skvělý vzhled skoro bez práce. Díky skvělým vlastnostem a preciznímu zpracování se stanou skvělými parťáky, které už nedáte z ruky!

perfekcionista a vousy

Perfektní vzhled není jen o dobře padnoucím obleku a drahých hodinkách, ale o celkovém dojmu. Úprava vašich vlasů a vousů je pro váš první dojem klíčová. Ať už vyznáváte dokonale oholenou tvář nebo preferujete plnovous, nezapomínejte na pravidelnou péči. Budete pak vždy působit upraveně a precizně.

Holicí strojek Braun Series 9

Strojek Braun Series 9 je mimořádně šetrný, ale i účinný holicí strojek, díky kterému zůstane vaše pokožka hladká, jemná a bez zbytečného podráždění. Pokud jste perfekcionista a nic nenecháte náhodě, tento strojek vás rozhodně nezklame. Patentovaná technologie SyncroSonic™, která snímá hustotu vousů, titanový zastřihovač HyperLift&Cu, stejně jako snadné a rychlé použití ve špičkovém designu, uspokojí i ty nejnáročnější.  Díky technologii Wet&Dry můžete navíc strojek použít kdekoliv – třeba ve sprše.

Holicí strojek Braun Series 7

Jednoduchý, ale přesto profesionální? To je holicí strojek Braun Series 7. Okamžitě si ho oblíbíte nejen pro jeho nadčasový design. Překvapí snadné ovládání v kombinaci s inteligentní technologií Sonic, díky které se strojek dokonale přizpůsobí konturám vaší tváře. S holicí hlavicí MacroMotion s výkyvem až o 40° lehce zvládnete oholit i ta nejméně dostupná místa a přesně vytvarovat kontury. Díky čtyřem specializovaným prvkům strojek pojme více vousů jedním tahem. Zasřihovač ActiveLift už jen doladí a zvýrazní výsledný sestřih.

Zastřihovač vousů Braun BT3040

Rádi experimentujete? Se zastřihovačem Braun BT3040 od Braun můžete snadno a rychle vykouzlit vzhled vousů podle svého gusta. Pomocí dvou snímatelných nástavců s 39 možností nastavení délky od 1 do 20 mm a v kombinaci s funkcí PrecisionDial s extrémně ostrými břity z nerezové oceli docílíte takového střihu, který vám zrovna bude vyhovovat.

Multifunkční sada péče o tělo Braun MGK 3080

Braun MGK 3080 představuje multifunkční soupravu pro styling obličeje, hlavy i těla.  Sada obsahuje devět specializovaných nástavců pro naprostou kontrolu nad vaším vzhledem. Neztrácejte čas návštěvou kadeřnictví a vytvořte si sami takový styling, po kterém toužíte. Strojek disponuje dvěma fixními nástavci, které nabízí nastavení 13 různých délek střihu. Chytrý nástavec vám pomůže s úpravou vlasů i chloupků v uších a v nose. Strojek je navíc voděodolný, proto ho můžete používat i ve sprše.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Z ošklivosti do pohlednosti. Obrovské proměny vzhledu!

6 módních prohřešků, se kterými budete za pitomce