6 módních prohřešků, se kterými budete za pitomce

Dneska je možné vyrazit ven v čemkoliv. Lidé jsou zvyklí už prakticky na všechno a míra tolerance je nekonečná. Přesto je ale pár módních prohřešků, s kterýma budete za pitomce. Které to jsou?

1. Ponožky v sandálech

Ano, je to takové trapné klišé a omýlá se pořád dokola. Ale ono to fakt vypadá blbě, a pro ženské je to asexuální. S tím fakt dojem neuděláte! Navíc to popírá logiku – sandály berete proto, abyste měli nohu venku a větranou. Tak proč si předtím natahovat ponožky? Dyť je to kravina!

2. Náušnice v uších

Sexy to bylo tak před dvaceti lety. Stejně jako polorozepnutá košile, odkud se dere ochlupení hrudníku a v něm ukrytý zlatý řetěz. V dnešní době to není vidět už ani u světských. Kdo ví, jak se bude za pár let mluvit o tunelech, po kterých vám v úších zbydou díry jak od kleští na značení dobytka.

3. Příliš krátké kalhoty

Neexistuje odůvodnění, proč v něčem takovém vylézt ven. Asi každý bude přemýšlet o tom, proč chodíte v oblečení z dob vašeho dospívání. Máte doma kalhoty nad kotníky? Hoďte je do popelnice, nebo věnujte někomu s kratšíma nohama. To samé platí o trenýrkách, které končí v půli stehen. Mezi lidmi s nimi budete vypadat jako úchylný deviant.

4. Kšandy

Kšandy mohou být v určitých případech IN. Ale jen jako módní doplněk k vhodně vybraným kalhotám. Kšandy alá Když jsem byl malý klučík a maminka mi je dávala, aby mi nepadaly kalhoty, jsou nepřípustné. Existují přece pásky.

5. Triko v kalhotech

Někdy to jde. Ale pouze tehdy, když je triko úzké a kalhoty nízko pod pasem. Volné triko do kalhot nedávejte a nepodkasávejte si ho. Fakt tím nezaujmete, leda jako figurka pro pobavení.

6. Mobil nebo klíče za pasem

Mobilní telefon patří do kapsy nebo do tašky. Dnešní dotykáče většinou nosíme schované, některé slečinky dokonce jenom v ruce. Máte pouzdro za opasek doma? Zahoďte ho! Víte o někom, kdo ho nosí? Zahoďte mu ho taky! Podobně je na tom cinkající svazek klíčů u pasu. Je vám patnáct, jezdíte na prkně a máte klíčenku na kalhotech? Dobře. Ale jakýkoliv dospělý frajer s rachotící soustavou kroužků a karabin na poutku u džín je leda k smíchu!

7. Kalhoty do zvonu

Doba květinových dětí je pryč. V devadesátých letech se móda zvonových kalhot vrátila, ale pouze u žen. Jestli nějaké vlastníte, rozhodně je nevyhazujte, budou se hodit na nějakou retro party jako stylový kostým.

Napadají vás ještě nějaké jiné prohřešky?

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nahota v průběhu času – dnešní doba je mnohem slušnější, než si myslíte!

Módní přehlídky? Jsou úplně na nic!