TOP 5 sexy krásek z on-line světa

Jsou sexy, prsaté a nejsou to žádné křehotinky. Řeč je o kráskách z virtuálního světa, pro které je střílení a boj každodenním chlebem. Vybrali jsme pro vás pět nejrajcovnějších z nich.

Blood Rayne

I když jsou „jen“ výtvorem fantazie často ujetých animátorských maníků, dokážou nás pěkně nažhavit. Pravděpodobně neumí vařit, i když na ohni si něco jistě uklohní, ale zato mají super figuru a normální chlápek by jim těžko v boji stačil. Takové kočičce bychom odpustili i nějakej ten renonc v kuchyni. Tady jsou ty nejžádanější virtuální krásky…

Lara Croft

Lara Croft

Lara Croft

Lara Croft

Lara Croft – Tomb Raider

Top číslo jedna je rozhodně bruneta Lara Croft. Lara je zároveň nejznámější ženská videoherní postava. A je jasné, že musela skončit na prvním místě v našem pomyslném žebříčku. Je nejen krásná, ale i chytrá a nebezpečná. Vyzná se v historii i archeologii. Svoje tělo dokáže neuvěřitelně ohýbat, což nás v redakci nutí přemýšlet o nejrůznějších zvrácenostech. K tomu všemu se dost dobře ohání dvěma pistolema najednou. Kápněte božskou, nechtěli byste, aby vám kryla záda?

Blood Rayne

Blood Rayne

Rayne BloodRayne série

Někteří animátoři upustí uzdu své porouchané fantazie ještě dál a stvoří nadlidskou bytost. Přesně takovou je i Rayne. Je to napůl člověk, napůl upír. Má zálibu v půlení protivníků, k čemuž jí slouží obří čepele. Místo šáňa si dá raději skleničku krve, nesnáší nacisty a miluje latex. Prostě kočka k pohledání zejména pro milovníky zrzek. O těch se povídá, že jsou v posteli nejžhavější. To ale s Rayne asi nikdo nikdy nezkusí. Škoda.

Kasumi

Kasumi

Kasumi

Kasumi

Kasumi

Kasumi

Kasumi

Kasumi

Kasumi Dead or Alive série

Prsatice v ninja převleku, i tak by se dala nazvat ryšavá Kasumi ze série Dead or Alive. Její doménou je rychlost. Je dost nebezpečná, i když uvnitř jejího kresleného těla pulsuje dobré srdce. Na rande zapomeňte. Má dost problémovou rodinu. Ale kouká se na ní moc fajn. Zvlášť, když se promenuje ve svých růžových bikinách.

Jill Valentine

Jill Valentine

Jill Valentine

Jill Valentine

Jill Valentine z Resident Evil série

Jako živá…přesně taková je Jill, někdejší členka policejního komanda S.T.A.R.S. Ta pro změnu řeší neustále hordy zombie. Občas si změní barvu vlasů, i když nutno přiznat, že v blond se nám líbí nejvíc. Jill to umí pořádně rozjet, nebojí se holka ničeho a se zbraněma to zvládá jako Pán Bůh.

Nina Williams

Nina Williams

Nina Williams

Nina Williams

Nina Williams z Tekken série

A do pětice ještě jedna sexy vražedkyně. Bezchybná Nina. Jen tak něco jí nerozhodí. Nemá výčitky ani slitování se svými protivníky. Občas se nechá zmrazit, jindy zase bojuje se svojí sestrou Annou. Ale pořád nás baví se na ní koukat. A co vás?

Tak která to vyhrála u vás na plný čáře?

Autor: Rambo Vazbič

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Je-libo holky se štíhlým pasem?

6 roštěnek, který v minulém roce zkrásněly