Tohle musíte udělat. Jinak vám hrozí smrt!

To, že tahle vejplata bude větší nebo menší, ona vědět nepotřebuje. Před Vánocema ji připravte na něco docela zásadnějšího. Vyrážíte na pivko. S kámošema. Pro chlapa je právě tohle životně důležitý! Doslova. Bez party se totiž umírá, tvrdí vědci!

Co má vědět před Vánocema

Nemusíme si nic nalhávat. Vánoce nepatří ke svátkům, který člověk extra miluje. Ona je nervózní, pořád se na něco vyptává, něco chce a shání, nedá pokoj, utrácí, nechce sex, protože je z toho všeho unavená, a ještě čeká, že ji pochopíte. Všeobecně se ví, že už i na tohle se dá zhebnout, ale málokdo tuší, co tomu předchází.

Vrať se do hrobu!

Mezi jediný úniky od svátečního pekla patří pořádná masírka o samotě v koupelně, surfování na vlnách krvelačnejch videoher nebo vylití mozkovny v hospodě. To poslední je mimořádně zásadní. Hlavně za předpokladu, že v tý knajpě našinec není sám. Samota je totiž svinstvo, a jestli vás ta vaše na to pivo aspoň o Vánocích nepustí, je to velkej průšvih. Může vás tím zabít, hoši, což je vědecky podloženej fakt, kterej si zaslouží pozornost. Jen si to vezměte z naší chlapský strany…

Je sice hezký, že chodíte do práce a vyděláváte na nájem, ale to samo o sobě ke štěstí a zdraví nestačí, ať si ženský říkaj, co chtěj. Je třeba se socializovat a udržovat kontakt s okolím, což partnerky absolutně nechápou hlavně v momentě, když přijdete totálně vytočenej z práce. Místo, aby hned v předsíni vyměnily propocenou košili za jinou a s komentářem, ať pozdravujem v hospodě, za náma zabouchly dveře, ještě se vyptávaj, jak bylo. Tak tahle už ne!

Konečně se to ví! Kámoši jsou lék!

Příště se nenechte unavit jejich otázkama, prostě vypadněte z domu a vysvětlete to tak, že izolace je pro zdraví stejně škodlivá jako rakovina. Tvrdí to vědci, tak proč ne vy? A důkaz?

Podle nedávný studie univerzity v Chicagu lidé dlouhodobě osamělí dvakrát častěji umírají, takže je prostě jasný, že chlapi k životu potřebují masturbaci, sex, zírání na kozičky, pivo a svoje kámoše. Jinak to na tomhle světě zabalí dřív, než vyjde slunce.

„Nejhlubší samota se může zmírnit, když jsou přítomni ostatní lidé, nejlépe přátelé,“ plivnul hlášku do placu Harry Reis, profesor psychologie na univerzitě v Rochesteru, kterej tak všechny pivní, sportovní nebo jen vykecávací kámoše označil za doktory. Super, díky. Konečně tomu někdo dal správný jméno!

Jo, jo, tak se prostě na všechno vykašlete a dneska si běžte vorazit se starou partou. Může vám to zachránit kejhák a ona už nemůže říct ani slovo. Jinak jí na ten nájem už nebude mít kdo vydělávat…

A co vy, chodíte pravidelně na pivko a scházíte se s kámošema?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

6 jasných důvodů, proč mít sex v práci

Jaký vám sedí alkohol. Otestujte se