Pihatá Dakota Johnson bez make-upu. Fuj!

Když dva dělají totéž, není to totéž. Zpěvačka Selena Gomez se vyfotila nahá a způsobila poprask na sociální síti. Některým totiž přišla mediálně odpaněná! To herečka Dakota Johnson udělala to samé, ale nešokovala. Všichni už jsou zvyklí. Až na ten chybějící make-up!

Pětadvacetiletá Dakota Mayi Johnson, dcera známých rodičů Melanie Griffith a Dona Johnsona, zrovna nepatří mezi americké herečky, nad kterými by člověk hodiny onanoval.

Sice hrála ve filmech The Social Network (2010), Netvor (2011), 21 Jump Street (2012) či Need for Speed (2014), ale dokud se neobjevila v té komerční slátanině 50 odstínů šedi, nikdo o ní nevěděl. Postava Anastasie, kterou na všechny čtyři dostal prachatý podnikatel pan Grey, jí ovšem změnila život.

Plochá dráha v akci. Foto: Independent.co.uk

Plochá dráha v akci. Foto: Independent.co.uk

Asi geny…

Všichni chtěli Greye, část fanoušků i Dakotu. Někdy nebylo moc jasný proč. Šeredná není, ale o typickou hollywoodskou krásu se taky nejedná. Má poměrně tuctový obličej. Navíc, do její podprsenky zahučíte a budete minuty hledat to, čemu se říká prsa. Jsou sice přírodní, ale malá ouška, což je vidět na tomhle videu, ve kterém jí herecký parťák Jamie Dornan ukazuje, co znamená zkratka BDSM.

Jak upoutat pozornost i bez pana Šedého?

Dakota se z minuty stala slavnou a všechny jí záviděli, že byla v posteli právě s Dornanem. (Však se taky Amelia Warner, manželka irského modela a herce, údajně mohla z tohohle natáčení zvencnout.) Ale ještě než k tomu došlo, předváděla Dakuš oděvy třeba pro firmu Mango. Ve finále ji napadlo, že její tělo asi neviděli všichni, a proto zase sundala šaty.

Dakota a její verze přírodního vzhledu. Foto: AnOther

Dakota a její verze přírodního vzhledu. Foto: AnOther

Pípat na pokladnu? Nikdy!

Tentokrát se svlékla pro časopis AnOther s tím, že se vzdala veškerého make-upu, takže jsou vidět i její pihy, které mnoha fanouškům přijdou zajímavější než celá Dakota. Že by snad tušila cosi o upadající slávě a zatoužila v pauze mezi natáčením o šuškandě?

Proč jinak by se při focení rozpovídala o svém nelehkém dětství plném cestování, soukromých učitelů, samoty a problémů ve škole? Zvlášť tu prý nenáviděla a prozradila, že ji z jedné dívčí katolické vyhodili. Asi předváděla 50 odstínů vzpoury. Ale za tu je teď určitě ráda, páč každý špek pro bulvár se hodí.

Jak to teď chodí v šoubízu?

V rozhovoru dál řekla, že nikdy vám žádná věc nedojde, dokud se nestane vám. „Jako dítě jsem chápala, že moji rodiče byli slavní, ale štvalo mě to. Lidé na nás nebrali ohledy a obtěžovali nás třeba i v restauraci. Ale tenkrát chtěli autogram, nebo si jen potřást rukou, a to bylo sympatičtější než si mě teď zvětšenou pověsit přes celou místnost. Je to divný,“ uvedla. Cos čekala, Dakoto, když se vystavuješ jako Blažena?

Tak co, patří Dakota k vašim oblíbeným herečkám? A líbí se vám bez líčidel?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Selena Gomez skoro úplně nahá

Kim Kardashian už se zase svléká!