Kim Kardashian už zase nahá! Jak se vám líbí?

Dvě velké půlky, prsa dmoucí a telefon v ruce. Kdo tam? Kim Kardashian, královna všech selfíček. Dali byste si říct?

Kim Kardashian Zdroj foto: Internet

Kim Kardashian (34) je dokonalým příkladem toho, že v Americe je možné naprosto všechno. Nedokázala nikdy nic, jenom se, jak se to říká mezi holkama, přivtěřila (?) k další necelebritce a dědičce hotelového impéria Paris Hilton.

Sexíček live

To jí vlastně nastartovalo kariéru, protože když se na veřejnost dostala nahrávka sexu Kim s jejím bývalým přítelem, nemohlo médiím uniknout, že hlavní roli v tomhle příběhu sehrává někdo, kdo má úzké styky s celosvětově známou Paris. A na tom už se dalo stavět.

Ukázky toho, jak jí Ray J natřásá zadnici, v erotickém home videu. (Nenechte se zmýlit jeho náhledem.) Klepe se to pěkně, vážení!

https://youtu.be/a2Vh2SL3W7Q

Pokud máte zájem o celý film, stáhněte si ho na jednom z mnoha známých zahraničních portálů. Anebo na tom, který má českou příponu… Tak co, ještě se divíte, proč se Kimča stala slavnou?

Bohatí a chudí

O ni a o celou její rodinu byl po zveřejnění domácí nahrávky najednou zájem a nabídka na reality šou zabouchala na dveře. Bohužel, díky tomu se rozjely i další projekty, o kterých se stydíme mluvit. My pro kus žvance děláme první poslední a tahle rodina si jen žije svůj život před kamerou a ještě vydělává balík? Kde je nějaká spravedlnost?

Věřili byste, že podle Forbes si Kardashianka za loňský rok vydělala 28 milionů dolarů a prestižní magazín uvedl, že je to jediná hvězda reality šou, která kdy v seznamu podobně bohatých lidí figurovala? Docela síla. Odkud se ty prachy přisypaly?

Kam se hrabe naše Agáta

Kim, posedlá selfíčky, zapózovala pro Playboy, stala se tváří  kosmetických produktů, občas si zahrála v nějakém sitcomu a začala prostřednictvím fitness programů radit, jak si vytvarovat postavu.

No, dopadlo to tak, že v roce 2010 spatřila světlo světa vosková figurína téhle VIPky. Nyní je prezentována jako herečka, modelka a podnikatelka, která se svými sestrami vlastní obchod s oblečením v Los Angeles. Hadry sice „prodává“, ale málokdy je nosí.

Kardashianka je dvakrát rozvedená a momentálně žije s manželem, americkým rapperem a dlouholetým přítelem Kanye Westem. Ten si jejích křivek evidentně užívá a možná Kim i podporuje v nahotě. S tou ona problém rozhodně nemá. Svoje pozadí vystavila třeba pro Paper Magazine, což se v žádném případě nedá přehlédnout.

Jsem Kim. Kdo je víc?

Jsem Kim. Kdo je víc?

Teď dokonce vyfotila i svůj pupek. Je totiž podruhé těhotná a údajně čeká syna. Dcera North West by se tak dočkala bratra. To zase bude selfíček…

A druhé dítě se bude jmenovat Jižní polokoule.

A druhé dítě se bude jmenovat Jižní polokoule.

Tak co, brali byste ji i těhotnou, nebo se vám Kim nelíbí?

Foto: Paper Magazine, Instagram

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Psí parodie na fotky Kim Kardashian

10 celebrit, které ztratily panenství s jinými celebritami