Nový trend: vězdy nosí značkové bágly! Budete je následovat?

Cože? Vy ještě nemáte značkovej batoh na cesty? Pak jste úúúplně out, protože všechny top sportovní hvězdy už ho mají. Nevěříte? Tyhle bez něj nedaj ani ránu. Půjdete do toho taky nebo si ťukáte na čelo?

Kabelka přes rameno, make-up, rtěnka – co všechno ještě na sebe chlapi vezmou ve jménu módy? Možná, že kdybychom nenásledovali slavné, kteří nevědí fakt co roupama a jak by nás zblbli, tak bychom ještě zústali chlapama s velkým CH. Ale to by nebylo, aby zase Ronaldo a jemu podobní se s něčím nevyprsili, co novináři zveličí a my jako papoušci budeme po nich opakovat. Tentokrát jsou to značkové bágly, bez kterých se žádná pánská celebrita neobjede.

Kabelky jsou z módy! Teď si pořiďte bágl. A bude to pěkně bolet vaši peněženku!

Cristiano Ronaldo: Superstar má novou zálibu. Kromě luxusních nemovitostí a sportovních aut, si v současnosti potrpí na pěkně drahý zavazadla. Ty nej stojí i přes 2000 dolarů.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Mezi Ronaldovy oblíbené patří tenhle model „Stark“. Pro info je vyrobený z plátna a kůže ho jen lemuje. Za látku zdobenou zlatými knoflíky vyhodil krásných 875 dolarů. 

Další „blázen“ je David Alaba z Bayernu Mnichov. Ten si oblíbil pro změnu béžového krasave. Odborník by nás opravil, že jde o „koňakovou“. Na fotce to vypadá, že mu spoluhráč Franck Ribery trochu závidí. Ale dost možná hledá v jeho útrobách jen sendviče.

batoh2

Kevin-Prince Boateng má zase na zádech Gucci-ho. A zase jde o „pouhé“ plátno zdobené trochou kůže a nějakou tu bižuterii. Našli jsme toho „krasave“ na internetu za „pouhých“ 1100 Euro. No nekupte to!

Mailand

Jerome Boateng aby se po Kevinovi neopičil. Obecně je ale známý tím, že se hodně zajímá o módu, takže nás ani nepřekvapuje, že i on má svůj bágl. (Upřímně? Na vandr nic moc!)

German arrival

Neymar Jr:. Brazilský útočník FC Barcelona je jedním ze šesti hvězd, který má vlastní model v barvách země. Kdo jsou ti další? Mario Götze (Německo), Xherdan Shaqiri (Švýcarsko), Mario Balotelli (Itálie), Heung-Min Syna (Jižní Korea) a kdo jiný než Ronaldo.

Cameroon v Brazil

Na Louise Vuittona vsadil zase Dani Alves z klubu FC Barcelona. Černá kožená klasika ho vyšla na 2160 Eur. Kdybyste potřebovali vědět, tak vzor se jmenuje „Grigorij“. (Ten by ještě ušel, nebo?)

FC Barcelona Flughafen

Tak co, pořídíte si batůžek?:)

Autor: Ed

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Přísní hipsteři, kteří to už přehnali. Zvláštní móda!

České filmové celebrity, které se oblékají jako hastroši. Tohle je módní bída!