Filmový trhák – Sebevražedný oddíl jde do kin!

A bude to bolet ve všech kino formátech, co existují! Jeden z velmi očekávaných filmů letošního léta už se řítí do vašich kin! Snímek SUICIDE SQUAD – SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL můžete vidět už od 3. srpna 2016.

Je to dobrý pocit, být ten zlý, je to cool a je to zatraceně sexy – svatouškům odzvonilo, teď přichází Suicide Squad! Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty za všemožné brutality nebo ohavnosti, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu! Zvládnou to? Nebo se ti blázni pozabíjí třeba mezi sebou?

No to se uvidí!

To se dozvíte jedině v kině. Pro fajnšmejkry doporučujeme projekci v sále 4DX, tam to chce trochu odvahy – na sedačce budete lítat sem a tam, kolem uší vám budou lítat kulky a celým sálem se ponese nezaměnitelná vůně střelného prachu! Zkrátka zážitek, který zapůsobí na všechny vaše smysly. 

V kostce…

Tajná vládní agentura A.R.G.U.S., kterou vede Amanda Waller (Viola Davis), vytvoří skupinku super padouchů, které říkají Suicide Squad – sebevražedná skupina. To proto, že se občas jeden z nich nevrátí z akce zpět. Provedení jednotlivých úkolů vede k výměně za kratší tresty odnětí svobody pro jednotlivé zúčastněné.

V podstatě stačí splnit jednu misi. Ale šance, že se z ní všichni dostanou zpátky v jednom kuse, je prakticky nulová. Svoboda je ovšem pro všechny velmi lákavá. Do akce proto vyráží sniper Deadshot, australský zabiják Boomerang, Jokerova milenka Harley Quinn a pár dalších psychopatů, kteří by vám uřízli nebo ukousli hlavu jen proto, že jim to prostě připadá jako dobrý nápad. Dorazí dokonce i Joker s Lexem Luthorem. Kameru obsluhuje David Ayer, člověk kovaný na drsné chlapácké příběhy jako Patrola a Železná srdce. Jak to skončí?

Tady je malá ochutnávka…

Tak co vyrazíte?

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Filmové novinky, které by správným fandům neměly uniknout

Boom boxerských filmů doplňuje další kousek. Bleed for This má první trailer!