Alkoholové mixy, které tě spolehlivě zlikvidují!

Stará otřepaná pravda praví, že alkohol se nemá míchat. Ale nebyli bychom to my Češi, abychom si dali říct. Tady jsou drinky, které vás zruší jedna dvě.

Pivo + Víno

Snad nejkrutější z nejběžnějších mixů. Je hezké, že se z pravidla dělíme na pivaře nebo vinaře, ale jsou chvíle, kdy se tyto dva nápoje střetnou. V nejhorším případě se pravidelně střídají. Ranní stavy bychom nepřáli ani manželce po hádce kvůli ničemu. No, i když…

Víno + tvrdý alkohol

Moraváci možná budou oponovat, že slivovice by měla mít výjimku. A my z části souhlasíme. Ovšem vyprávějte to v Praze. Víno s jakýmkoliv tvrdým alkoholem je předplacená jízdenka na ranní kolotoč, která vám přinese vše, jen ne zábavu. Mnohdy s vyvrcholením v podobě porcelánového telefonátu. Ale to dál pitvat opravdu nehodláme.

Whiskey + Rum

Místo whiskey funguje spolehlivě i bourbon. Ať tak nebo tak, ráno budete prosit o milost. A té se nedočkáte. Podobná barva obou dobrot je spolehlivým klamstvem. Mix tohoto typu vám rozpoutá v hlavě diskotéku, bez ohledu na to, jakému hudebnímu stylu normálně holdujete. Zlo na druhou.

Vodka + cokoliv

Ano, my slyšíme milovníky ledního medvěda (vodka s šampaňským), jak křičí, že to není pravda. Ruku na srdce: Je to pravda. I výše zmiňovaný mix vám totiž v hlavě spolehlivě spustí tornádo. O náhradě šampaňského něčím tvrdším ani nemluvíme. To je kolkovaná žádost o ranní džihád!

Pivo + Rum + Šampaňské

Známé také jako královská smrt. My pevně věříme, že jste se s ničím podobným nesetkali a ani nikdy nesetkáte. My tu zkušenost bohužel máme. Tuhle kombinaci můžeme doporučit tak maximálně jako ultimátní DELETE pro všechny, kteří chtějí absolutním způsobem odstranit vzpomínky na předchozí noc i den! FUJ!

Přijde vám, že váš mix je horší než ty naše? Tak se pochlubte. Největší radost je vždycky z cizího neštěstí!

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Alkohol ve vás probudí kreativce. Dokázaly to testy!

Nesnažte se hubnout a myslet pozitivně. Nikam to nevede!