Zvětšování penisu svépomocí? Jelqing! Chopte se kořene a příležitosti!

Národy Suri a Mursi z Etiopie nebo Botocudo z Jižní Ameriky si na tom docela frčí, tak proč ne vy? Proč byste si nemohli protahovat penis? Tady je návod, který se dá praktikovat za dlouhých zimních večerů!

Přestože většina knih o sexu tvrdí, že na velikosti penisu vůbec nezáleží, existují dvě skupiny lidí, kterým na ní naopak převelice záleží. Do první lze zařadit prakticky každého živého muže, do té druhé každou ženu, která odvozuje své sexuální potěšení od kvality pohlavního styku. Větší je tedy vždycky lepší než ten menší. A jak z menšího větší udělat? No, to máte takhle…

Preparáty nefungují, ale skalpel slibuje mnoho

Existuje poměrně nový postup, který spočívá v přenesení tukových buněk ze spodních partií břicha do stvolu penisu. S komplikacemi je však nutné počítat vždycky. Ještě totiž nikdo nedokázal, že použití skalpelu je zdravotně nezávadné a bezpečné. Máte strach?

Tak vsaďte na vakuovou pumpu s efektem krátkodobého nabobtnání penisu (ta byla poprvé patentována již v roce 1917) nebo jednu z nejjednodušších a nejčastěji používaných metod „rozšíření“, která se jmenuje jelqing.

Od domorodých kmenů směrem k civilizaci

Ta je postavena na principu uchopení penisu v jeho základně a jemné nucení ruky k pohybu směrem k jeho špičce, což způsobuje zvýšení krevního tlaku. Podle všeobecně platného manuálu by penis nikdy neměl být úplně vztyčený, částečná ochablost je vítaná. Jestli do toho půjdete, vyhraďte si 20-30 minut denně, dva nebo tři dny za sebou. Pak následuje den odpočinku. Dohromady počítejte nejméně s padesáti dny workoutu s pravidelnými přestávkami na regeneraci. A určitě nám dejte vědět, jak to zafungovalo. Víc hlav, víc ví…nebo spíš „hlaviček“? Co se ale může pokazit?

Jak to je a jak to není?

Technika je poměrně bezpečná, nicméně riziko hrozí v tom případě, kdy příliš tlačíte na pilu, spěcháte a chcete výsledky vidět ihned. S tím souvisí ignorování signálů těla, modřiny a podlitiny, bolestivost. Proto si pamatujte, že to nejdůležitější, co pro jelqing potřebujete, je dostatek času. Takže, znovu a konkrétně.

Krok za krokem

Z palce a ukazováčku vytvořte kroužek (gesto O. K.), následně jemně sevřete svůj penis a třete jej. Jeden jelq, tedy pohyb, by měl trvat maximálně tři sekundy. Někdy se tomuto procesu říká „dojení“, což vám asi řekne víc, než cokoli jiného. Při erekci následuje pauza.

Cílem je vytvoření tlaku, který nemusí být pohodlný, nicméně neměl by bolet! K tomu, abyste se cítili dobře, vám poslouží lubrikant nebo časté střídání ruky, což zamezuje únavě. V další řadě je nutné tenhle program brát vážně. Rady všem nováčkům?

„Jelging praktikuji už přes půl roku, a taky jsem spoustu věcí dělal blbě,“ krčí rameny čtenář Dimitrij, který má čtyři poznatky.

1. Méně je více. Když nemáte 20 minut času denně, postačí i těch 10 minut. Hlavně se držte pravidelnosti.

2. Dny odpočinku jsou důležitější než jelqing samotný. Musíte relaxovat.

3. Fakt nedělejte jelg při erekci! Postačí mít penis vztyčený tak na 50, maximálně na 70 %, jinak budete potřebovat čas na zotavení, a to je zbytečné plýtvání časem.

 4. Krev musíte přinutit k tomu, aby se dostala okolo vašeho péra. Soustřeďte se na ten pohyb a nedělejte ho jen tak mechanicky a roboticky. To je k ničemu.

Jo a na netu jsou i nějaké video návody, třeba jako tenhle, tak hoďte okem, ať jste moudřejší – a popřípadě i větší, čímž souvisí i nejzákladnější otázka ze všech… Zabírá to? Doopravdy to není ztráta času?

https://youtu.be/rPH3ohf8qu4

Názory se různí. Třeba americký urolog James Lin říká, že fyzický růst částí těla je geneticky předurčen, takže člověk by se měl smířit s tím, co má – a nevymýšlet koniny. Na druhou stranu, když jistý doktor Rishi z New Delhi z Indie odpovídal v jedné poradně čtenářovi, který si nevěděl rady s výše uvedenou technikou, odpověděl mu: „Rozhodně je lepší zatahovat předkožku, když provádíte jelging. Jedině tak budou účinky prokazatelné. Určitě vám to doporučuji.“

Tak teda co? Pomáhá to, nebo ne? S vašimi poznatky do diskuze, chlapi!

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak ji naučit, aby před vámi masturbovala?

Když ženská nechce a nepotřebuje sex. Co s ní?