Značka Columbia představuje další inovativní a fukční technologie oblečení ve své kolekci podzim a zima 2019

Značka Columbia je lídrem v inovativních a funkčních technologiích oblečení pro volnočasové outdoorové aktivity i zimní sporty. Její misí je uchovat své zákazníky od hlavy až k patě v suchu a teple, umožnit jim užít si pohodu venku v jakémkoliv počasí a zároveň i vypadat stylově. Letos Columbia přichází ve své podzimní a zimní kolekci se zdokonalenou technologií „Heat-Seal“, kterou využívá u dámských i pánských bund.

Columbia kolekce

Co je Heat-Seal

Tato technologie je založena na spojích lepených teplenou laminací. Je bezešvá a tudíž zabraňuje úniku tepla, průniku větru a vlhkosti ve švech v důsledku prošívání. Zároveň drží peří v dané zóně a umožňuje i pružnost při pohybu. Columbia nově používá tuto technologii i k vytvoření elegantního a luxusního looku svých bund. V kombinaci s dalšími jedinečnými technologiemi, tak zaručí Heat-Seal dokonale teplo a funkčnost.

V zimní kolekci se kromě sofistikovaného péřového zateplení TurboDown a TurboDown Wave kombinujícího RDS (Responsible Down Standard) certifikovaného přírodní peří se syntetickou tepelnou izolací objevují také oblíbené termo reflektivní technologie Columbia Omni-Heat a Omni-Heat 3D, která násobí tepelný komfort oděvů bez nutnosti přidávat množství izolace a udrží jedince v optimální teplotě 37°C.

Super voděodolné technologie

Bundy využívají voděodolné technologie jako Omi-Tech nebo inovativní voděodolné prodyšné technologie OutDry Extreme. Kvalita a funkčnost oblečení Columbia je testována v náročných podmínkách hor a větrného pobřeží Pacifiku amerického státu Oregon, odkud Columbia pochází. Samozřejmostí jsou propracované funkční a zároveň elegantní střihy, střídmé i výrazné barvy umožňující nakombinovat jednotlivé kusy oblečení do atraktivního outfitu dle vkusu zákazníka.

Lyžařskou kolekci doplňují městské bundy

Outdoorovou a lyžařskou kolekci Columbia doplňují i funkční lifestylové městské bundy, svetry i mikiny pro každodenní nošení. Podzimní a zimní kolekce nabízí velký výběr bot, ať už pro podzimní výšlap nebo do mrazivé zimy. Boty se vyznačují vysokým pohodlím a neklouzavými podrážkami. V závislosti na modelu pak i tepelnou izolací nepromokavostí. 

Klíčové produkty a novinky Columbia

Kolekce Columbia

Columbia OutDry Ex Alta Peak

Péřová bunda Columbia OutDry Ex Alta Peak z prémiové kolekce Columbia Titanium je zcela voděodolná a přitom prodyšná. Má lepené švy a skryté zipy. Díky vysokému zateplení peřím  dokonale ochrání i v nejnáročnějším počasí. Doporučená maloobchodní cena je 9 199 Kč. K dispozici je v pánské i dámské variante a různých barvách. 

Pánská péřová bunda Columbia Wild Card je určena k zimním sportovním radovánkám. Je nepromokavá a teplo zaručuje kromě péřové výplně i podšívka s technologií Omni-Heat. Je vyrobena ze strečového materiálu. Dokonale se tedy přizpůsobuje pohybu, a je vybavena vším, co od bundy na lyže čekáte (kapsami na permanentu či brýle atd.). O atraktivní design bundy se stará technologie Heat-Seal, která díky tepelně laminovaným švům ve tvaru T vytváří luxusní look, takže bundu budete rádi nosit i mimo sjezdovky. Doporučená maloobchodní cena je 7 799 Kč a k dispozici je v modré, černé a olivově zelené variantě. 

Columbia Delta Ridge

Při zimních výpravách do přírody i při skotačení po městě si zamilujete dámskou zimní bundu  Columbia Delta Ridge s lehce projmutým střihem, která je novinkou v kolekci Columbia. Díky konstrukci Heat-Seal jsou všechny švy uzavřené tepelným spojem, přes který vám do bundy nikdy nebude táhnout. Ty navíc tvoří atraktivní moderní look bundy. O nepřetržité zahřívání se stará 650 vrstev péřové izolace a termoreflexní podšívka Omni-Heat. Chránič brady brání před poškrábáním zmrzlé brady a krku, zatímco nastavitelné manžety pomáhají držet bundu na svém místě. Všechny své drobné cennosti bezpečně uložíte do kapes na zip. K dispozici je v různých barvách i pánské verzi za 4 399 Kč. 

Dámským i pánským evergreenem kolekce Columbia je zimní bunda Columbia Powder Keg II Down Jacket z vrcholové řady Titanium nabízí Omni-Tech voděodolnost a prodyšnost, dokonalé teplo díky technologii Omni-Heat 3D a výplni z husího peří, propracovaný střih a do čtyř stran pohyblivé strečové materiály.

Bunda má řadu dalších lyžařských vychytávek včetně ventilace v podpaží nebo odstranitelné a nastavitelné kapuce, kterou při sněhové vánici pohodlně přetáhnete i přes helmu. Zipy na kapsách jsou nepromokavé a nechybí ani bezpečnostní kapsa, kapsa na permanentku atd. V kolekci ji naleznete v panském i dámském provedení v různých barvách za cenu 10 499 Kč. Komplet doplňují zateplené lyžařské kalhoty Powder Keg. 

Columbia Wild Card

Columbia Wild Card

Maximální zateplení

Columbia Heatzone 1000 Turbodown II Jacket se pyšní technologií Omni-Heat 3D a největším zateplením 1 000 TurboDown, které kombinuje přírodní peří se syntetickou tepelnou izolací. Má propracovaný střih i mnoho funkčních prvků a doplňků pro skvělé zimní a lyžařské zážitky. Doporučená maloobchodní cena je 12 499 Kč. 

Podzimní a zimní kolekce Columbia dále nabízí velký výběr bund a kabátů, fleecových mikin a bund tvořící střední vrstvu oblečení, funkční prádlo i mnoho doplňků v podobě čepic, nákrčníků a rukavic (viz. fotogalerie). 

Mezi originální kousky dámské kolekce patří Powder Pass Pull Over, který představuje jakýsi hybrid mezi lehce zateplenou bundou a ležérním prošívaným puloverem se skrytým zipem
u krku. Je voděodolný a ideální pro vrstvení oblečení. Oceníte ho
i ve městě. Doporučená maloobchodní cena je 2 599 Kč. 

Obuv z kolekce Columbia podzim/zima 2019

Kotníčkové boty Columbia Peakfreak X2 OutDry jsou díky moderní konstrukci velice lehké a pohodlně. Jsou zcela voděodolné a díky technologii Omni-Grip v podrážce boty na mokrém či vlhkém povrchu nekloužou. Jsou k dispozici v dámském i pánském provedení, nízké i kotníčkové variantě. Doporučená maloobchodní cena je 3 399 Kč. 

 

Columbia Peakfreak X2 OutDry

Columbia Peakfreak X2 OutDry

Univerzální dámské boty Columbia Nikiski 503 budou vaším nerozlučným aprés ski  společníkem. Voděodolná bota má svršek kombinující textilii se semiší a zateplený vnitřek s fleecovou podšívkou. Komfort zvyšuje i mezipodešev, která vrací při došlapu energii, nízká váha boty i neklouzavá podrážka. Je vhodná ke každodennímu nošení v přírodě i ve městě. Cena je
2 999 Kč. 

CSC – lifestylová kolekce nejen do města s retro prvky i technologiemi

Styl, funkčnost i technologie v unikátním street designu přináší kolekce CSC, která vybírá a přetváří to nejlepší z archivu značky Columbia do dnešního looku a potřeb tak, aby udržela své zákazníky v teple a suchu při jejich každodenním pohybu po městské džungli. Kolekce tak spojuje jedinečnost a nadčasovost. V kolekci se objevují ikonické kusy, jakými je například pánská bunda Columbia Lodge. V duchu trendů z devadesátek se na mikiny i bundy vrací velká loga i originální kombinace dobových barev (žlutá, tmavě i světle fialová, olivově zelená, šedá, modrá, červená atd.) a střihů.

Dámská kolekce pak nabízí například krátké péřové bundy z manšestru, ultra dlouhé péřové kabáty či městské nepromokavé bundy a mikiny s kapucí. Tato kolekce je k dostání i v módních eshopech a obchodech s urban módou jako např. Fresh Labels, Queens atd. 

Columbia Lodge Pullover Jacket

Columbia Lodge Pullover Jacket

Columbia Lodge Pullover Jacket

Columbia Lodge Pullover Jacket je teplá voděodolná bunda, kterou jednoduše přetáhnete přes hlavu a můžete vyrazit. V sychravých dnech oceníte kapuci i kapsy. Bude-li vám teplo až moc, postranními zipy jednoduše vyvětráte. Do řady kapes se vejde i spousta nepostradatelných maličkostí. Doručená maloobchodní cena je  3 899 Kč. 

Dámská varianta bundy Columbia Lodge se postará o mladistvý look. Je vyrobena z nepromokavého lehce lesklého materiálu, který odolá i větru. K dispozici je v bílo-šedé variantě s červenými lemy a logem, černé se žlutými detaily a světle fialové za doporučenou maloobchodní cenu 3 899 Kč. 

Naprostým retro kouskem z výletu pánské do přelomu 80. a 90. let je bunda Columbia Sideline, která je k dispozici hned v několika barevných variantách, které byly nepochybně v dané éře hitem. Doporučená maloobchodní cena je 3 899 Kč. 

Columbia Ruby Falls

Columbia Ruby Falls představuje dlouhý nepromokavý péřový kabát s kapucí a řadou vychytávek pro pohodlné nošení a pohyb i dokonalé teplo až po kotníky. V kolekci CSC naleznezte tento kabát ve třech barvách – olivově zelené, tmavě modré a černé za 6 999 Kč

Velmi trendy péřovou bundu ideální do města je Columbia Ruby Falls Down Jacket. Svrchní materiál je nepromokavý velmi jemný manšestr. Výplň tvoří stejně jako ve všech bundách a kabátech značky Columbia peří s certifikátem Responsible Down Standard zaručující bezpodmínečný respekt práv zvířat a jejich životních podmínek. Zakazuje například odebírat peří z živých ptáků a jejich násilné krmení. Bunda je vybavena odepínatelnou kapucí. Na vnitřní straně límce vás bude hřát umělý beránek. Bundu s délkou po boky lze v oblasti pasu stáhnou, působila přiléhavě. K dispozici je ve třech barvách – olivově zelené, černé a v barvě velbloudí srsti za 5 199 Kč. 

Další produkty a doplňky z podzimní a zimní kolekce Columbia v podobě produktových fotografií s popisem a cenou naleznete na linku: Columbia – podzim/zima 2019

Autor: red