Zkuste feromony pro muže! Ženy vám nebudou moci odolat. Budete se divit, jak to funguje!

Chtěli byste najít přítelkyni? Znovu oživit vztah v manželství? Vyřešit v klidu hádku s vaší přítelkyní? Nejlepším lékem na vztahy jsou feromony, vyrobené speciálně pro české muže. Jak to funguje?

Přemýšleli jste někdy o tom, proč jste k někomu přitahováni? Co je na tom člověku tak jiné, že se vám líbí? Proč vaše tělo reaguje ni jinak? To tajemství jsou feromony.

Co jsou feromony a jak fungují?

Feromony jsou přírodní chemikálie, které vyrábí vaše tělo pro opačné pohlaví, jako určitou mimosmyslovou komunikaci, která určuje přitažlivost, ovlivňuje sexuální vzrušení a nastavuje roli alfa samce ve skupině. Je uvolněna do prostředí pomocí vašeho potu, moči, nebo žláz v pokožce. Právě tato chemikálie hraje taky velkou roli v tom, proč se zamilujete.

Feromony pro muže Svádění, feromony pro české muže.

Zdroj: http://shop.svadeni.cz/testovane-produkty/feromony-pro-muze/

Skoro každý ale v dnešní době používá antiperspiranty, deodoranty a parfémy. Díky naší vyšší hygieně a touze vonět, eliminujeme účinky vlastních feromonů. Nejsnadnějším řešením je doplnění feromonů poté, co se osprchujete a znovu tak zvýšit svou atraktivitu.

Ampulka feromonů pro muže Svádění

Zdroj: http://shop.svadeni.cz/testovane-produkty/feromony-pro-muze/

Fakta o feromonech

⦁ Zvyšují sexuální přitažlivost
⦁ Zvyšují atraktivitu
⦁ Budete alfa samcem
⦁ Zvýší sebevědomí
⦁ Hrají velkou roli v tom, proč se zamilujete
⦁ Zajišťují mimosmyslovou komunikací

Kde si můžete feromony pro muže pořídit?

Doporučujeme vybrat si feromony s velkou péčí. Proč? Většina feromonů na trhu jsou pouze parfémované toaletní vody, které se pyšní feromonovou složkou, avšak ve složení ji nenajdete. Feromony simulují pouze svou vlastní vůní. Účinný feromon pro muže by měl obsahovat feromon Androstenone, který ovlivňuje přitažlivost u žen. Je důležitý pro svádění a sociální postavení.

Jsme Češi, a co je nejlepší pro Čechy? České feromony! Neznáme jinou firmu, než eshop Svádění, která vyrábí vysoce koncentrovaný a silný feromon přesně na kabátek Čechů.

Autor: red