Ženy je dělají, ale muži je nenávidí. Tyto vzorce chování dokáží každého chlapa vytočit

Sdílet se svou partnerkou postel je něco zcela přirozeného. Nastanou ale chvíle, kdy litujete, že nemáte oddělená lůžka. Jsou totiž věci, které ženy v posteli často dělají, nebo chtějí dělat, a myslí si že mužům nijak nevadí.

ženy

Realita je taková, že tyto vzorce, které pro ženy typické, mužům nejenom vadí, ale některé dokonce nesnášejí. Dělá toto i vaše partnerka?

Pohled typu „vyhověla jsem ti“

Jistě to znáte. Po sexu se na vás podívá, s jasným vzkazem. Já jsem ani moc nechtěla, ale ty jsi chtěl a tak sem ti vyhověla. Něco podobného muži nesnáší. To už by nám chlapům bylo příjemnější přímé odmítnutí, než fakt, že jsme sice měli sex, ale pro naši partnerku byl jenom z donucení. A vše co při tom dělala, bylo patrně i hrané.

Škrábání na zádech

Toto ženy patrně okoukaly v romantických filmech, které mají navodit dojem, že muži bezmezně milují dlouhé ležení v posteli, kdy je žena jemně škrábe na zádech. Ano, když je potřeba nechat si podrbat záda, proč ne. Ale jinak nejde o nic extra příjemného. I když si ženy myslí opak. Zkuste jim však říci, že to není ani příjemné, ani romantické. Kdo to riskne?

Nadměrná hlasitost ženy

Když je žena při sexu ticho, je to hrůza. Když je ale hlasitá tak, že to slyší doslova celá ulice, je to ještě horší. Pokud bydlíte na samotě, kilometry od civilizace, nemusí to samozřejmě vadit. Když bydlíte v paneláku, když jako studen máte vedle rodiče, nebo když vás slyší celá ulice skrz okno, není to moc příjemné. Když žena dává najevo, že se jí to líbí, je to sexy. Ale zde více než kde jinde jasně platí, že všeho moc škodí.

Ženy souhlasí, pak změní názor

Jistě to znáte. Chcete si sexuální život něčím okořenit a tak navrhnete třeba různé hračky, pomůcky, film pro dospělé, kostýmy, hry a mnoho dalšího. Partnerka nadšeně souhlasí, vy se těšíte a poté přijde změna názoru spojené s tím, že se stydí. No nenaštvalo by vás to?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Milostný život a sexuální lítosti. Jaký pohled mají zpětně na sexuální zážitky muži a jaký ženy?

Pozvání na večeři. Pozor na ženy, které mají chuť jen na jídlo a žádné pokračování neplánují