Žensko – mužský slovník pro pokročilé!

Že se rozhodně něco děje, když žena říká, že se nic neděje, nebo že každé druhé ne znamená ano, to už asi většina z vás tuší. Ovšem ženská mluva skrývá i daleko větší úskalí. Jaká? Podívejte se na náš slovník pro pokročilé!

Nemysli si, že s tebou budu hned spát!

Překlad: Netoužím po ničem jiném, ale chci, aby sis to trošku vybojoval, protože jinak si budeš myslet, že to tak dělám s každým. A i když dělám, tobě do toho nic není!

Tohle jsem v posteli ještě nikdy nezažila! To bylo tak zvláštní!

Překlad: Ten před tebou byl totální tragéd, takže by mě uspokojilo i tvoje funění do ucha, ale ty jsi předvedl daleko víc. Nemůžu ti ale moc čechrat ego, tak radši trochu mlžím! Aby sis o sobě moc nemyslel!

Nedokážu žít s někým ve společné domácnosti!

Překlad: Až přestaneš válet ponožky vedle postele, asi si tě tu nechám, protože ten sex je fakt neskutečný! Ale to ti nikdy nahlas neřeknu!

Moc piješ!

Překlad: Pila bych taky, ale nevydržím tolik co ty! A jelikož mě děsně štve, že ty se bavíš a já ne, musím ti tu zábavu nějak znepříjemnit!

Snad ti to bude chutnat!

Překlad: Zkus říct, že ti to nejede a jsi mrtvý chlap. Já se tady s tím vařím jako kráva, tak nechci slyšet žádné blbé kecy! Koukej jíst a nemel!

Ještě, že tě mám!

Překlad: Přibližně splňuješ to, co od chlapa očekávám, ale nemysli si, že se z tebe někdo zblázní! Trochu medu kolem pusy ti ale namazat musím, jinak bys mi utekl a to nemůžu potřebovat!

Absolutně nechápu, proč moje kamarádky vyvádějí!

Překlad: Zkus se chovat jako ti kreténi, co s nimi žijí, a končíš. Já mám jenom jedny nervy! Jen úplně nepotřebuju, abys věděl, že jsem stejná jako ony.

Ne to nedělej zlato, já to udělám!

Překlad: Nemysli si, že se budeš flákat. Tobě už jsem dávno vymyslela jinou práci! Jen se mi ještě úplně nechce říkat co. Nejdřív potřebuju, abys viděl, jak moc tady dřu já!

Dělej si co chceš!

Překlad: Dělat budeš co chci já a jak ne, tak máš takový problém, že se ti o něm nezdálo. A že ho na tebe vybalím až v momentě, kdy se mi to nahromadí není můj, ale výhradně tvůj problém!

Další a další věty by mohly následovat. Rozdíly mezi ženským a mužským myšlením jsou nezměrné. Koneckonců přiložené video asi mluví za vše!

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vztahy. Co je lepší zamlčovat?

Drsné pomsty odkopnutých bejvalek