Ženská nahota: co chtějí ženy slyšet, když se svléknou? Odborník radí, které věci neříkat, abyste ji neranili

Máte-li dojem, že váš intimní vztah dozrál do té fáze, že by stálo za úvahu naplánovat si čas a místo, kde si spolu užijete, měli byste být připraveni. Na ženu nemůžete vybalit jen tak něco! Na věci, které chce slyšet, když je nahá, si dejte velký pozor!

ženská nahota co říkat a co ne

Americký sexpert Paul Joannides, který o sexu a vztazích mluví s nadhledem sobě vlastním, říká, že jestli jste s milovanou bytostí dospěli do stadia, kdy se váš vztah začíná stávat více tělesným, snad vám prospěje, zvážíte-li řadu zatím utajených možností, které svlékání nabízí.

Tak trochu jiný význam odhalené kůže

„Ocitnete-li se spolu nazí, může se mezi vámi vyvinout mnohem silnější, z upřímnosti vyvěrající pouto vzájemné důvěry, než kdyby jediným důvodem odložení oděvu byla příprava k pohlavnímu styku. Můžete se naučit neomezovat tělesný kontakt jen na oblast rozkroku. Můžete poznat, jak je pro muže příjemné, když položí své přirození na hřejivě hebkou kůži partnerky a nemusí se přitom trápit obavami, jestli v příštích vteřinách podá odpovídající výkon,“ popisuje ve své příručce Sex je umět, chtít a vědět. Svatá pravda. Jenže škraloupu na mléce se jen tak nevyhnete.

Radost pro vás, starost pro ni

Bohužel, pro řadu lidí, a zvlášť žen, je svlékání před partnerem a nahota jako taková zdrojem trapných rozpaků nebo jiných nepříjemných pocitů. Existují dokonce i takové osoby, které se před druhou osobou vysvléct prostě nedokážou. A tady hodně záleží i na vás a vašem přístupu. To, co řeknete své partnerce v rouše Evině, ji může povzbudit, nebo naopak srazit na kolena. Berte to tak, že je to pro ni zranitelná pozice! Proto važte slova a říkejte jí jen to, co by si přála slyšet. Jestli tápete, tady máte mustr…

„Nemohu se tě přestat dotýkat“

Vzrušuje vás její hedvábná pokožka a nemůžete se nabažit jejích křivek, ať jsou jakékoli? Rozhodně jí to řeknete! Když milenka nebo partnerka uslyší, že se jí nemůžete přestat dotýkat, bude si připadat velmi žádoucí a atraktivní. Připravíte si tak půdu pro další minuty.

„Bože, chci tě jen pro sebe“

Stojí před vámi – jako zraněná a nejistá laň. Uklidněte jí, že chcete, aby patřila jen vám. Tím dáte najevo, že jste spokojeni s tím, co vidíte, a nehodláte se o ni s nikým dělit. Na mnohé ženy právě taková slova působí jako afrodiziakum

„Jitko, Mirko, Lenko…“

Předpokládáme, že když už se do postele chystáte s nějakou takovou, tak znáte její jméno. Pošeptejte jí ho do ucha. Je to velmi intimní akt, a když se u toho navíc trochu zasníte, působí to tak, že se vám v hlavě rozbíhají různé fantazie. Akorát si samozřejmě nesmíte její křestní jméno poplést! To pak skončíte ještě dřív, než začnete!

„Můžu se na tebe dívat od rána do večera“

Ženské sebevědomí je kolikrát křehčí než mírové příměří mezi znepřátelenými státy. Když ale nahé milence (nadšeně) sdělíte, že máte chuť zkoumat její křivky (pohledem) od nevidím do nevidím, a ještě k tomu potřebujete trochu světla navíc, pookřeje. Začne se totiž cítit žádoucí a silná.

„Miluji tvé nohy/pihy/tvůj pas“

Kde kdo říká, že špatný kompliment neexistuje. V podstatě to tak i je, jenže ženská logika je v tomhle směru trochu komplikovanější. Co se stane, když nahé ženě pochválíte pro ni typickou věc? „Máš super zadek.“ Dotyčná začne přemýšlet, kolikrát už tohle slyšela, nebo kolikrát něco takového z vašich úst vyšlo s ohledem na vaši sexuální minulost. „Říkal tohle i své bývalce?“

Heled, radši se tomu preventivně vyhněte a pochvalte něco zvláštního, ne jen pevná prsa, husté vlasy nebo výjimečnou barvu očí. Stoupnete u ní v ceně už jen proto, že si všímáte „jiných“ věcí.

„Dlouho jsem se necítil tak dobře“

Odhodí tričko i kalhoty. Mezi jí a vámi stojí už jen spodní prádlo. Při jeho svlékání proneste, že jste se dlouho, předlouho necítili tak fajn a uvolnění. Milenka získá pocit, že je výjimečná a rozhodně nepatří mezi tucty dalších, se kterými jste měli jen „plytký“ sex bez hlubšího významu a propojení. Ďábelské? Ne, strategické…. Jo, a jestli vás trápí, zda během jejího svlékání máte či nemáte mít erekci, neřešte to. Pokud ji máte, v pořádku. Pokud ne, nic se neděje.

A co nahým ženám říkáte vy? Umíte být taktní?

Autor: Kristýna Vágnerová

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Pravda o ženských vnadách. Proč je nedráždit po sexu a další zajímavosti, které nejsou obecně známé!

Vztek a sex. Jak spolu souvisí? Proč a jak si užít sex ve stavu zuřivosti? Odborníci tvrdí, že to má své opodstatnění!