Že se vás Valentýn netýká? Možná. Tedy do chvíle, než zjistíte, jak je jí líto, že na to kašlete. Jaký dárek ji nejvíc potěší?

Možná ho nemáte v diáři zakroužkovaný stejně jako většina. Možná tak trochu nechápete, co všichni blázní, a svátek zamilovaných se svou partnerkou jednoduše neslavíte. Jste si ale jistý, že jste v tomhle se svou ženou 100% za jedno? Možná je pravda úplně jiná, než se zdá.

perlove nausnice

Aby jí to nebylo líto

Tvářit se, že svátek zamilovaných slaví jen reklamou ovlivněné masy, je in. Tedy do chvíle, než vám přijde na WhatsApp fotka od kamarádky, která sice stejně jako vy „na Valentýna kašle“, přesto ji její muž překvapí vanou plnou pěny, kyticí růží a zásnubním prstenem. To se totiž veškerý nadhled rázem rozpustí v upřímných krokodýlích slzách. Jestli vás tedy vaše partnerka posílá 14. února na bowling s tím, že si přece nenecháte diktovat, kdy si máte dát pusu, zpozorněte.

Všechny chtějí být občas za princeznu

Zamilovaná slovíčka si sice můžeme s partnerkou špitat bez ohledu na datum, jakmile se ale začne blížit polovina února, zatouží všechny ženy bez rozdílu po jediném. Vrátit se zpátky na začátek. Být pro nás, vyvoleného muže, zase „princeznou“. Když jí tedy každoročně ve stejný den připomenete, jak se vám rozbušilo srdce, kdykoliv vám zavolala, abyste se zase sešli, rozhodně ji to nenechá chladnou a ráda zavzpomíná s vámi. A co teprve když ji věnujete třeba nádherné perlové náušnice!

Perlový valentýnský balíček

Zdroj: Moonpearls.cz

Perly a láska tvoří dokonalý pár

Perly mají totiž ve vztahu k lásce úžasnou symboliku. Láska se totiž rodí podobně jako perly, to když se na to titěrné „cosi“, o čem neměl nikdo zpočátku ani tušení, začnou postupem času nabalovat vrstvy zážitků a vzpomínek, až se z něj stane něco jedinečného. Potrpí si na kvalitní šperky? A nosí raději zlatou nebo stříbrnou barvu? Vyberte jí takové perly, které jí budou podle vás nejvíc slušet. Nejste ještě svoji? Co do toho konečně praštit právě v tenhle den? Na chvíli, kdy se jí podíváte do očí, nasadíte jí zásnubní prsten s bílou perlou a zeptáte se jí, jestli se chce stát vaší ženou, rozhodně nikdy nezapomene. A vy zas nikdy nezapomenete datum vašeho zasnoubení.

perlový Valentýnský balíček

Zdroj: Moonpearls.cz

Nestůjte ve frontě a užívejte si společné chvíle

Chcete si užít letošního Valentýna bez starosti? Pak se mrkněte na kvalitní šperky Moon Pearls. Nejenže jsou nadčasové a nádherné, takže sluší opravdu každé, jsou navíc vyrobené z pravých perel. Ceny se ale nemusíte  bát. V Moon Pearls seženete i šperky za míň než 1000 korun. Navíc tu poskytují nadstandardní servis. O dárek pro ženu k Valentýnu se letos postarají kompletně za vás. Ke šperku totiž dostanete vkusnou krabičku, kvalitní ručně vyráběnou čokoládu a zamilovanou kartičku. A závěrečná odměna? Ta už bude patřit jen a jen vám.

Autor: red