Zaručený návod, jak ji sbalit, když už ti není 20

Seznamování a vztahy. Není jednoduché vyznat se v moderní romantice. Co ženy chtějí a jak se dneska dají sbalit? Zapomeňte na všechno, co jste dosud praktikovali! Existuje jen jediný způsob…

Říká vám něco jméno Mark Manson? Texaský blogger, internetový podnikatel, kouč, spisovatel a seznamovací guru v jednom. Tenhle chlápek tvrdí, že většina mužů má absurdní požadavky, co se týče žen, a proto jich je tolik svobodných a nezadaných.

Ať už je pravda jakákoli, ohledně seznamovacích technik se časy dost změnily. V podstatě to nikomu nejde tak jako ve dvaceti. V čem je chyba? Už vám řídnou vlasy, nevydržíte tolik co dřív, a chodíte spát před desátou. Třeba. Tak jak chcete zabodovat? Mark radí několik zásadních věcí, které vám zajistí body k dobru u dnešních žen.

Bavte se

Nenaběhnete si ještě dřív, než začnete. „Berte to tak, že každá následující milenka nebo kamarádka je další nepopsaný list, ne vybásněná holka z časopisu či kopie vaší bývalé lásky. U kritérií buďte soudní,“ prvotně radí kouč, podle kterého je vždy dobré držet se spíš při zemi a nečekat, že hned narazíte na tu, kterou chcete – a která chce vás. Buďte v klidu a považujte flirtování za hru. Co to támhle stojí za kočku? Nasaďte zářivý pohled a přistupte k ní zepředu, nikoli ze strany. Bude s ní pak lepší řeč…

Vyvarujte se trapného ticha

Podle Marka Mansona je konverzace mezi vámi a jí jednou z nejdůležitějších věcí. „Rozhovor by měl proudit volněji. Musíte najít něco, co vás spojuje, a o tom si povídat. Když vás nic nenapadá, stejně je nutné navrhovat témata k rozhovoru. Dotyčná se může stydět,“ v tomhle prostě a jednoduše musíte být schopní vydržet.

A pochopitelně platí, že zdravotní problémy, ztráta zaměstnání a další „libové věci“ by měly zůstat tabu. Nezajímají totiž ani sexy milfku, ani opilou osmnáctku. Opakujte si heslo: kdo, co, kdy, kde a proč. Pro navázání hovoru jsou tato pojítka ideální. „Já jsem Patrik. Taky jste přišla za Karolínou? Odkud se znáte?“

Berte se jako exkluzivní zboží

Jakou máte cenu? Takovou, kterou si sami stanovíte. Dávejte svým chováním najevo, jako byste byli stoprocentně hodni její náklonnosti. Buďte pozorní, ale ne v pozoru, lichoťte, ale zároveň ji udržujte v nejistotě. Přijde vám to složité? Není. Řiďte se pravidlem, že nezapomenete na zbytek světa jen proto, že ji máte před sebou. Tuhle nejistotu potřebuje každá, jinak se nechytne.

Napodobujte ji

Zvedne skleničku, napije se. Udělejte to taky. Opakováním jejích pohybů dáváte najevo, že jí rozumíte – i kdybyste si nepamatovali ani jedno slovo, které za celý večer řekla. Ona získá pocit, že jste jí blíž, vy zase budete bohatší o její telefonní číslo.

Z rozhovoru si odneste jednu důležitou informaci

Štěbetá něco o potrhlé kolegyni z práce, nebo sousedce, která má za pár dní rodit? Chytněte se toho. (A klidně si to zapište jako poznámku do mobilu.) Když jí totiž za den, dva zavoláte a nezeptáte se na to, co všichni, tedy jak se máš“, ale vytáhnete konkrétnější otázku typu „tak co, už tu Kláru vyhodili?“, vytvoříte mezi vámi spojení. To se dá podpořit ještě tím, že při osobní schůzce začnete používat slovo „my“. „Půjdeme na kávu?“ Počítáte s ní do budoucna, nebo aspoň tak to vypadá – a to ženy milují. A které další fígle zafungují, i když už vám není dvacet?

Dnešní ženě se přiblížíte, pokud:

–           se zeptáte na její názor,

–           budete ji aktivně poslouchat,

–           zahodíte stud a projevíte emoce a city,

–           budete sedět vzpřímeně a naklánět se k ní,

–           se jí začnete dívat do čí (ovšem bez zírání).

–           konečně začnete hovořit o pocitech, ne jen faktech.

Jestli nedáte tohle, nepomůže vám ani svěcená voda.

A jaké triky máte vy? Neříkejte, že klíčky od fára….

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

9 začátků konverzací, kterými zaručeně nesbalíte holku na sociálních sítích!

Jak zvorat rande? Tahle 3 gesta při seznamování odrazují!