Zápasník Grznár srazil ženu na přechodu

MMA zápasník Filip Grznár se stal účastníkem nečekaného incidentu na pražském přechodu pro chodce, kdy jeho vozidlo srazilo ženu, která mu vběhla před auto. Grznár reagoval rychle, poskytl první pomoc a prokázal vstřícný přístup při řešení situace, a nyní čeká na další vyšetřování.

Srazil

Grznár srazil ženu na přechodu

Ve čtvrtek večer se v Praze odehrál nečekaný incident, kdy MMA zápasník a bývalý kulturista Filip Grznár při řízení svého vozidla srazil ženu, která nečekaně vběhla před jeho auto. Tento incident se stal u stanice metra Flora, nedaleko Olšanských hřbitovů. Grznár, který je znám svými sportovními úspěchy, rychle zareagoval a zavolal na místo nehody záchranku. Přestože byl překvapený náhlým vstupem ženy na přechod pro chodce, převzal odpovědnost za situaci a učinil první kroky k poskytnutí pomoci.

MMA zápasník Filip Grznár srazil ženu

Postoj a následky

Nehodu potvrdili i policisté, jejichž mluvčí Jan Rybanský pro web Život v Česku uvedl, že podle stávajících informací nehodu způsobil řidič, jelikož auto nedobrzdil. Grznár ale řekl, že celá věc je v řízení. Žena totiž prý vběhla do vozovky, aniž by se předem rozhlédla. Policisté a záchranáři, kteří dorazili na místo, rychle zajistili ošetření ženy, která byla s lehkými zraněními převezena na pozorování do nemocnice. Grznárův postoj byl po celou dobu vstřícný, s důrazem na jeho ochotu pomoci a řešit situaci. Podle jeho slov a policie, která na místě provedla testy na alkohol a drogy s negativním výsledkem, Grznár nejel rychle a snažil se řídit opatrně. 

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Muž obviněn ze znásilnění dítěte v obchodním centru v Jihlavě