Zabezpečovací systém VAM: Jaké jsou výhody elektromechanického zabezpečovacího systému auta ve srovnání s ostatními systémy?

Zabezpečení automobilu se nepochybně vyplatí, to jistě víte. A víte také to, který zabezpečovací systém byste si měli vybrat? My doporučujeme systém VAM – na trhu se zabezpečovacími systémy patří určitě ke špičce. Přečtěte si, které výhody nabízí oproti ostatním systémům.

Zabezpečovací systém VAM

Elektronické i mechanické zabezpečení v jednom

Zabezpečovací systém VAM se zakládá na elektronickém  i mechanickém principu. Chrání tak váš vůz před jakýmkoliv způsobem krádeže.

Nepřekonatelnost systému VAM

Systém VAM se do každého vozu montuje individuálně. Díky využití principů jedinečnosti a kombinatoriky je tento systém pro zloděje nepřekonatelný.

Rychlá a snadná obsluha

Malou kazetu, bez které vozidlo nebude možné nastartovat, stačí vytáhnout při odchodu z vozu. Když opět nasednete, vložíte ji zpátky – rychle a jednoduše.

Bez odběru napětí

Systém VAM nemá žádný odběr z baterie auta. Nemusíte se tedy starat o to, jak dlouho bude váš vůz stát před domem nebo na hotelovém parkovišti.

Rozšiřující moduly VAM ODTAH a VAM AKUSTIK ochrání kola i zavazadlový prostor

Přejete si komplexní ochranu svého automobilu? Rozšiřující moduly základního zabezpečovacího systému VAM se postarají o ochranu kol nebo interiéru vozidla před vniknutím neoprávněné osoby.

Pro zloděje nepřekonatelný VAM systém si můžete nechat namontovat do svého auta na pobočkách v Praze, Brne a Ostravě. Ochránit si můžete auto každého typu i značky, technici z VAM systému dokážou zabezpečit přes 3000 modelů.

Více o tom, proč si dát namontovat do vašeho auta spolehlivý VAM systém, si přečtěte na: www.vamsystem.cz.