Znáte sexuální praktiky footjob, rimming a fisting?

Proč nepopustit uzdu své fantazii a nepustit se do praktik, jako je footjob, rimming nebo fisting, když ve světě sexu a sexuálních praktik není nic nemožné, pokud se na tom všichni účastníci shodnou. Jestli ale nevíte, jak na to, potom je tento článek přesně pro vás. Rychle a stručně se podíváme na tyto praktiky, o kterých se detailněji rozepisujeme na webu dobryprivat.cz.

sex

Co je to rimming?

Rimming, lízání zadku, analingus, nebo prostě rim job mohou provádět lidé jakéhokoli pohlaví a jakékoli sexuality. Mohou být těmi, kteří provádí lízání, nebo osobou, která je olizována. V poslední době se značně zmenšilo množství mužů, kteří se už nebojí být spojováni s touto praktikou, která byla historicky označena jako „gay“, a tudíž feminizující a užívají si ji stejně dobře, jako jiní. Rimming tedy zahrnuje olizování, pronikání jazykem, sání, líbání nebo jiné orální stimulování zadku vašeho partnera. Někteří si ho užívají jako žhavou předehru, jiní jako přípravu na sex nebo anální sex a jiní ho vyžadují k masturbaci, záleží na každém, co upřednostňuje. Jestli vás tato praktika zaujala, více informací se dozvíte v tomto článku.

Co je to footjob?

Pokud jde o sexuální fetiše, tak footfetish, je docela běžným typem, přičemž ti, kteří obdivují nohy, to popisují jako multi smyslový zážitek. Rádi je očichávají, hladí, cucají nebo okusují. A pokud chcete dělat to vše a ještě více, můžete se také věnovat footjobu. Footjob je víceméně stejné jako handjob neboli honění, s tím rozdílem, že se ke stimulaci genitálií používají nohy. Pomocí chodidel, prstů, pat, klenby apod. můžete uchopit partnerův penis a třít ho nahoru a dolů, masírovat ho, dokud váš partner nedosáhne orgasmu. Jak na to, tipy a triky, na co si dát pozor se můžete dozvědět v tomto článku, který se této praktice detailně věnuje.

Co je to fisting?

Fisting je jedním z těch sexuálních aktů, které jsou často považovány za praktiku, spojovanou pouze s porno videi. Jistě, fisting neboli akt proniknutí do někoho vaginálně nebo análně pěstí se zdá být pekelně intenzivní. Ale buďte si jisti, že správně provedený fisting může být ve skutečnosti extrémně příjemný sexuální zážitek. Lidé si užívají pocit plnosti, který může vést k neuvěřitelným vaginálním a análním orgasmům. Je to také velmi intimní akt, když máte v sobě celou ruku někoho jiného. Pokud je fisting něco, co byste rádi vyzkoušeli, nebojte se. Dokud jste s partnerem, kterému důvěřujete, máte zásobu lubrikantu a hodně trpělivosti, je to zcela proveditelné. Jo, a mimochodem, fisting můžete provádět i sami na sobě. Jak tuto praktiku provádět, aniž byste si nebo svému partnerovi ublížili, se dozvíte v tomto článku.

Každá z těchto praktik může být naprosto uspokojující, pokud máte toho správného partnera nebo partnerku, se kterými se cítíte dobře. Je dobré si vždy nastudovat alespoň základní informace o dané praktice, než se do ní pustíte, abyste předešli nepříjemným momentům, zvlášť pokud je to vaše poprvé.

Zdroj: dobryprivat.cz