Trendy pro rok 2024 v úpravě vousů

Co je aktuálně trendy? Mít strniště, nebo plnovous anebo se vracíme k hladké tváři? Dneska vám poradíme, co je zrovna trendy a jaké novinky se chystají v roce 2024. Je čas rezervovat si svůj termín u svého barbera?

vousy

V oblasti úpravy vousů se trendy neustále vyvíjejí a mění. Rok 2024 nezůstává pozadu a přináší nové styly a výzvy pro muže, kteří si chtějí udržet moderní vzhled. Zde je pohled na trendy v úpravě vousů, které můžete očekávat v nadcházejícím roce.

1. Strniště je stále trendy

Strniště zůstává jedním z nejoblíbenějších účesů pro muže. Různé délky a styly strnišť jsou stále v módě, ať už jde o klasické krátké strniště nebo delší, vzhled „lumbersexual.“ Strniště může být stylové a snadno se přizpůsobit vašemu osobnímu stylu.

2. Plnovous stále výrazný

Plnovous je stále trendy a pro rok 2024 to platí dvojnásob. Muži, kteří mají schopnost růst husté plnovousy, budou mít nadále výhodu. Plnovous může působit robustně a má mužský vzhled, což ho činí stále atraktivní volbou.

3. Vyholená tvář

Na druhém konci spektra jsou vyholené tváře stále oblíbenou volbou pro muže, kteří preferují čistý a hladký vzhled. Přesně vyholený obličej zůstává klasickou a elegantní volbou, která nikdy nevyjde z módy.

4. Tvorba kontur

Tvorba kontur nebo „contouring“ není pouze pro make-up. Muži také využívají tuto techniku, aby zdůraznili rysy své tváře a vousy. Konturování vám umožňuje definovat obrysy vousů a vytvořit ostřejší vzhled.

5. Barevné akcenty

V roce 2024 se očekává více experimentace s barvami v oblasti úpravy vousů. Muži mohou zkoušet různé barevné akcenty, jako jsou světlé proužky nebo odvážné barvy. Tato trendová volba může přinést zábavu a odvahu do úpravy vousů.

6. Vývoj techniky

Vývoj v technologii a barberství vede k novým technikám úpravy vousů. Očekávejte inovace v oblasti strojů na holení, hřebínků a dalších nástrojů, které umožní ještě preciznější a stylizovanou úpravu vousů.

Závěr

Trendy v úpravě vousů se neustále vyvíjejí, a rok 2024 přináší nové styly a výzvy pro muže. Bez ohledu na to, zda upřednostňujete strniště, plnovous nebo vyholenou tvář, je důležité zvolit úpravu vousů, která vám sedí a která vyhovuje vašemu osobnímu stylu. Vaše barbera může být váš nejlepší průvodce v této cestě k modernímu vzhledu.

Mohlo by vás zajímat:

Žhavé trendy z metropolí: Jaké střihy vousů frčí v Paříži nebo New Yorku?