VIDEO: Staňte se prstícím bohem! Tady je návod!

Má to ta vaše ráda, ale vy prostě a jednoduše netušíte, jak jí to dobrě rukou udělat? Tak zkuste náš videonávod. Jednodušší to už snad ani není a musí to zvládnout i nejhorší ňouma. Zkoukněte video a staňte se prstícím bohem, před kterým ženský padají na zem! Slibujeme vám, že se odteď prstění stane vaší oblíbenou praktikou. 

Zkuste to podle tohohle návodu. My jsme vám to pro jistotu přeložili, kdyby se mezi vámi vyskytl někdo, kdo je na štíru s angličtinou.:)

A ještě pár rad do začátku

  1. Před každým prstěním si hlavně umyjte ruce a ostříhejte nehty. Jestli máte na rukou nějaký zranění, uděláte líp, když si vezmete latexové rukavice.
  2. Technika je vším! K prstění je dobré přistupovat jako k mazlení. Ne že jí po líbání hnedka zalovíte rukou v rozkroku. Pěkně ji pomazlete a opatrně do ní.
  3. Při prstění postupujte pomalu. Některé pochvy bývají hodně stáhnuté. Je třeba, aby se žena uvolnila.Všechno ostatní vám napoví videonávod.

TIP: V případě, že vám to ještě není jasné, přečtěte si ultimátní návod Jak prstit holku. Krom toho se můžete i přiučit například jak správně lízat.

Komentáře snad ani nejsou třeba. Hlavně, že si to oba užijete.:)

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Roztančené prsty v ženském klíně. Na co si dát pozor?

Sex v kanclu. 7 míst, kde je to super!