Konečně! Dieta ušitá na míru chlapům

Většina dietních programů je zaměřena primárně na ženy. Koneckonců z průzkumu výživového centra Victus vyplývá, že dietu už minimálně jednou v životě drželo 80 % žen. Muži ale zdaleka nejsou pozadu, dle stejného průzkumu se dvě třetiny mužů s dietou také potkali. A to není málo!

Victor

Dieta pro muže v porovnání se ženami je značně jednodušší. Svoji úlohu sehrála už evoluce. Mužský metabolismus se od toho ženského v mnoha ohledech liší. Zatímco ženy měly za úkol zachování rodu a přežití za všech okolností, muži se honili za mamuty, aby obstarali nezbytnou potravu. Ženy si proto uchovávají v průměru o 10 % více tuku než muži a obtížněji se ho zbavují. Tady je to holt 1:0 pro chlapy zcela bez diskuze.

Hlavně jednoduše

Zatímco ženy jsou ale pečlivější a potrpí si na kdejaké vychytávky a zázračné koktejly, které hrají všemi barvami, chlapi to vidí jinak. Ti většinou vyžadují systém, viditelný výsledek, a zejména co nejméně starostí a příprav okolo diety samotné. „Vím, že ke každému klientovi musíme vždy přistupovat individuálně. Málo se ale mluví o rozdílech mezi muži a ženami, přitom jsou zásadní,“ upozorňuje Martin Cvrkal, který má desetileté zkušenosti výživového poradce z center Victus.

Muži zkrátka potřebují jednoduchý, přehledný systém, ve kterém nemusí počítat kalorie ani si připravovat, či dokonce vařit speciální jídla.

Přichází VICTOR

„Na základě desetileté zkušenosti a individuální práce s klienty jsme sestavili balíčky jídel VICTOR, které splňují všechno, co muži ke své dietě potřebují,“ vysvětluje Martin Cvrkal a dodává: „Muž, který drží dietu, je vždycky v nepohodlné situaci, diety takové jsou. Když po něm budeme chtít, aby dělal množství věcí jinak než dřív, například si vařil, je daleko pravděpodobnější, že selže.“

Nová produktová řada VICTOR zaujme svým neotřelým designem, ale především se skládá z pečlivě vybraných proteinových jídel. Odborníci z centra Victus jídla vybírali na základě osobní zkušenosti svých klientů. Dieta sází na poctivá hotová jídla, která mají jejich klienti nejraději, a vědí, že jim na začátku  nejvíc vyhovují. Chlapi určitě ocení, že si můžou dát frankfurtské párečky, chorizo, chipsy s chilli, ale součástí balíčků jsou např. i muffiny nebo vafle.

Zájemci můžou vybírat z připravených balíčků, přičemž u největšího z nich mají kompletní jídelníček zajištěný na 14 dní – bez dalších nákupů a jakékoliv přípravy jídla navíc. Hlavní jídla stačí jen ohřát, ostatní lze konzumovat rovnou. Všechna jsou plnohodnotnou součástí celodenní stravy.

Postupem času je ale možné vybírat z množství jídel, které vám budou nejvíce vyhovovat a chutnat. Důležité je řídit se daným počtem jídel a principy proteinové diety. Zhubnout s VICTORem je hračka!