Viber a festival Pohoda se spojili! Co tohle spojení s sebou přinese? Těšte se!

Viber, jedna z předních globálních aplikací a favorit v tomto regionu, se spojila s festivalem Pohoda, aby oznámila své první partnerství na Slovensku. Pohoda v této spolupráci vystupuje jako nový kanál pro komunikaci s fanoušky Pohoda Festival Official Community, přes který plánuje nabízet pestrý a zajímavý obsah.

festival Pohoda

Pohoda zahájila komunikaci na své oficiální komunitní platformě fotosoutěží, díky které mohli lidé vyhrát různé ceny včetně lístků na festival. Zapojilo se do ní množství lidí, kteří sem přidali své nejlepší fotky z minulého ročníku Pohody. Díky tomu komunita Viber získává denně množství nových fanoušků. Komunity, Samolepky (Stickers) a Chatbot jsou populární nástroje pro komunikaci s fanoušky, které využívají mnohé přední festivaly v regionu (jako Sziget či Exit), přičemž Pohoda je aktuálně nejnovějším přírůstkem v této síti.

Nové formy komunikace

„Při tvorbě samolepek a obsahu do komunity jsme se zamýšleli nad tím, co motivuje a láká naše návštěvníky, jaké fráze a výrazy nejčastěji používají ve spojení s Pohodou, a které bychom mohli používat i v každodenním životě.

Spolu s designéry z Milku jsme tak připravili balík samolepek obsahující emotikony a fráze jako: usmívající se slunečnice, „Napravo od zvukaře“, „Pohoda je láska“ nebo „Pojďme na jedno“. Partnerství s Viber nám dává šanci vyzkoušet nové formy komunikace a spojení s našimi návštěvníky. V nejužším týmu Pohody jsme i my sami velkými fanoušky samolepek a komunity a věříme, že je budou milovat i naši návštěvníci,“ řekla o spolupráci Suzanne Verschueren, odpovědná za nadnárodní spolupráce Pohody.

„Jsme velmi rádi, že můžeme přivítat festival Pohoda jako prvního partnera na Slovensku a představit tak kompletní portfolio služeb, které naše platforma nabízí. Jelikož slovenští uživatelé patří k nejaktivnějším v regionu, věříme, že toto partnerství nám pomůže oslovit ještě více uživatelů a partnerů a zvýší popularitu komunikační aplikace Viber na Slovensku,“ řekla Daniela Ivanová, manažerka pro rozvoj podnikání, Viber CEE.

Viber a oblíbené samolepky

Viber, jedna z nejúspěšnějších aplikací pro zasílání zpráv a volání s více než jednou miliardou uživatelů na celém světě, je známá díky svým „samolepkám“. Milionům lidí umožňují vyjadřovat pocity a emoce zábavným vizuálním způsobem. V roce 2017 bylo odesláno více než 40 miliard samolepek na celém světě, což potvrzuje jejich oblíbenost mezi uživateli. Pohoda připravila svůj vlastní balík samolepek, který obsahuje 16 zábavných verzí určených pro milovníky festivalu.

Fanoušci se mohou vyjadřovat touto exkluzivní formou a komunikovat s přáteli ještě zábavnějším způsobem než dříve. Samolepky jsou připraveny v českém, slovenském a anglickém jazyce, čímž pokrývají gro návštěvníků festivalu, jakož i rostoucí počet lidí přicházejících ze zemí mimo bývalé společné republiky. Stažením samolepek se uživatelé přihlásí k odběru novinek Chat Bota s prokliky do Komunity. Chat je zdrojem rychlých a zajímavých informací a odpovídá také na nejčastější dotazy týkající se festivalu.

festival Pohoda a Viber

Rakuten Viber

V Rakuten Viber propojujeme lidi – bez ohledu na to, kdo jsou nebo odkud jsou. Naše více než 1 miliarda uživatelů po celém světě má přístup k řadě funkcí, jako jsou například individuální chaty, videohovory, skupinové zprávy nebo novinky a diskuse se svými oblíbenými značkami a celebritami. Uživatelům nabízíme všechny potřebné nástroje, aby se mohli bezpečně vyjadřovat. Viber je součástí Rakuten Group, světového lídra v oblasti elektronického obchodování a finančních služeb. Připojte se k Viber ještě dnes a vychutnejte si nejlepší komunikační zážitek na světě.

Festival Pohoda

Spojování je nejvýraznějším společným jmenovatelem Viberu a Pohody, protože i na našem festivalu jde o setkávání lidí i různých hudebních žánrů (alternativa, Indie, elektronika, world music, punk, klasika) či dalších forem umění – literatura, tanec, vizuální umění, film, divadlo. Festival vytváří jedinečný prostor pro setkání různých kultur a pohledů na svět, je oslavou svobody a tolerance. To vše se děje s důrazem na kvalitní služby. Filozofií festivalu je totiž dělat ho se stejným přístupem, jako když zvete někoho k sobě domů na návštěvu. Tento náš přístup pravidelně oceňují i v zahraničí. Pohoda je aktuálně držitelem rekordního počtu sedmi nominací v rámci European Festival Awards, přičemž je vítězem ocenění Green Operations Award. V uplynulých týdnech se také dostala do festivalových výběrů britských médií jako The Guardian, Metro či The Telegraph.

22. ročník Pohody bude 5. – 7. července 2018.

Autor: red