Velká vánoční soutěž. Hrajte o luxusní dárek pro dva v hodnotě 4000 Kč!

Štědrý den se blíží a vy možná ještě nevíte, co darovat drahé polovičce. A i když už máte nakoupeno, každý dárek navíc se počítá. Nebo ne? Dáme vám příležitost, jak si super dárek vysoutěžit a nebude vás to stát ani korunu a ani moc úsilí. V naší soutěži navíc vyhrává každý, kdo se zaregistruje. Jedno je jisté. Na hlavní výhru vy i vaše partnerka budete vzpomínat dlouho. Tak se odkulte od telky a jdeme na to!

Vánoční soutěž o dárek pro dva

Dva dárky v jednom jen za trochu námahy? To se vyplatí ne? Dnešním dnem startuje soutěž, ve které jsme nemysleli jen na vaše drahé polovičky, ale i na vás, protože každá aktivita by měla být po zásluze odměněna, nikoli potrestána. O co soutěžíme a jaká jsou pravidla?

Pravidla soutěže

1. část…registrace s výhrou pro každého

soutez 3

1. Vyfoťte nebo najděte v archivu fotografii nejhezčí části těla vaší přítelkyně/manželky. (To by snad neměl být problém ne? Stejně si je fotíte každý den pro svoje potěšení.)

2. Zodpovězte jednoduchou soutěžní otázku: 

Doplňte aktuální slogan salonu Devět životů: „Udělejte něco pro sebe již v tomto životě…..(doplnit – nápovědu najdete na webu salonu Devět životů)

3. Fotku a odpovědi pošlete do redakce na e-mail: redakce@prochlapy.cz. Nezapomeňte na sebe nechat kontakt kvůli výhře.

Pokud budou odpovědi správné a nebude v mailu chybět foto, splnili jste pravidla pro registraci a automaticky vyhráváte kupon v hodnotě 100,- Kč na masáž dle vlastního výběru v salonu Devět životů nebo kupon na 50,- Kč na IPL epilaci na tom samém místě.

 

2. část…hlavní výhra

Došlé fotografie ihned zveřejníme na našich facebookových stránkách a vy pro tu svou musíte sehnat co nejvíce lajků. Vyplatí se proto zaregistrovat se co nejdříve, abyste měli co nejvíce času na shánění lajků (hlasů) pro vaše foto. A vzhledem k tomu, že půjde o nejkrásnější část těla vaší polovičky, půjde to jistě snadno. 🙂

Majitel fotografie, která získá nejvíce lajků do 22. prosince 2014 do 19,00, kdy se soutěž uzavře, vyhrává hlavní cenu! A tou je:

Poukaz na dvě luxusní 90. minutové masáže v hodnotě 4000,- Kč v salonu Devět životů v Praze

Pro ni: Luxusní liftingová másáž +hot stones

Pro vás: Aromaterapeutická masáž  zaměřená na zdravotní potíže

Kupon vám dopravíme e-mailem, abyste ho mohli darovat přímo pod stromeček. Tak a teď už směle do toho. Těšíme se na vaše foto úlovky a výherci garantujeme, že po masáži bude vrnět jako spokojený kocour. O jeho partnerce ani nemluvě.

 


Ceny do soutěže věnoval salon Devět životů v Praze

Takhle si bude vrnět vaše partnerka při masáži...

Takhle si bude vrnět vaše partnerka při masáži…

„Každý pro sebe a své zdraví a krásu může udělat o něco víc. V našem salonu budete hýčkáni tak, abyste mohli svému tělu dopřát nezbytnou relaxaci a využívat blahodárné účinky masáží na váš organismus,“ říká Mgr. Jindřiška Lajdová, majitelka salonu.

Více zde: www.9-zivotu.cz.

Ceník služeb najdete DŽ Ceník služeb.

Kontakt:

logo salon devet zivotu

Ostrovského 253/3,
Praha 5 – Smíchov
Tel: +420 608 061 900