Věci, které musíte znát, pokud se chcete natáčet při sexu

Nemusíte být režiséři, abyste si natočili sexy film plný vzdechů a rozkoše. Nechte stranou technické vychytávky, bavte se jako milenci a užijte si výjimečné chvíle. Potřebujete rady určené začínajícím hercům? Tady jsou!

Nejmenujete se Steven Spielberg, Robert Rodriques ani Quentin Tarantino. V pořádku. Oni beztak točí úplně něco jiného, než nad čím zrovna teď přemýšlíte. Máte dobrý den? Ukecali jste přítelkyni nebo milenku, že si jen tak pro radost natočíte něco pěkného do domácí sbírky filmů? Tak neotálejte a řiďte se radami britské porno režisérky Anny Span, jejíž zkušenosti už se dají přepočítat na nespočet snímků i léta praxe. Co potřebujete jako první?

Tam, kde to začíná i končí

Vyberte místo děje a dohodněte se, jak to celé bude vypadat. Svléknete se před sebou, nebo vy (ještě stále oblečený) přijdete k posteli, kde leží ona? Hrubý nástřel scény bývá dost užitečný. Obvykle i uklidňuje. Když žena ví, co ji čeká, bývá přístupnější.

Pak co nejvíc světla. To je základní kámen všeho. Jedná se o jednoduché rozestavění tří lamp. Hlavní světlo je nejsilnější (500 W) a je to rovněž světlo, které určuje umístění dalších zdrojů. Druhé, tak zvané vyplňující světlo (300 W) by mělo stát naproti tomu hlavnímu. Není tak silné, takže nebude vytvářet stíny. Třetí světlo klidně pojmenujte jako zadní (taktéž 300 W). To se používá pro vyvážení hlavního světla, které ubírá scéně hloubku. Umístěte ho někam do výšky tak, aby osvěcovalo vaše záda. A dál?

Když se objeví strach

Většinou na řadu přijde malá nervozita. U ženy vyřešíte hlazením bez zapnuté kamery, u sebe v podstatě podobně. Jakmile se totiž objeví problémy s erekcí, je dobré vykašlat se natáčení, hodit to na půl hodinky za hlavu, pustit se do sexu – a přístroje zapnout o něco později. (Hlavně na to ve víru vášně nezapomeňte.) Pak přichází na řadu podporování dvou smyslů, a to zraku a sluchu – ať z toho pak v rámci dokumentace máte co nejvíc.

Skok do vody, který si užijete

Přehrávejte. Svoje pohyby zveličujte (pomáhá to k větší akčnosti filmu) a myslete na to, že přirozená poloha, kterou používáte v běžném životě, obvykle nemusí být tou nejlepší. „Třeba taková obvyklá misionářská poloha může při sledování filmu připomínat dva pytle brambor. Budete šokovaní, až uvidíte, jak lenivě a neohrabaně to vypadá,“ upozorňuje režisérka.

Proto se spolehněte spíš na ty pozice, které znáte z těch slušných filmů, na které se díváte o polední pauze. Ona nahoře, vy vkleče, ona opřená o postel a vy zezadu… Sem tam mlasknutí, vzdychnutí, poplácání po zadečku. Zvuky tomu všemu dodají neskutečný šmrnc.

Používejte ruce a ústa

Sdělovat svůj příběh rukama a jazykem? Žádoucí. Zpomalte a využijte obojí k vyjádření sexuální touhy a k dráždění všeho druhu. Až se na film podíváte, budete z toho mít radost. Pak si taky dejte záležet na stylu pronikání.

Zdůrazňování akčních scén

Když vnikáte do ženy, pokoušejte se zasunovat úd co nejhlouběji a vysunovat ho ven víc, než byste tak činili normálně. „Pak je taky důležité, abyste byli z jedné třetiny natočení ke kameře,“ ještě zdůrazňuje Anna Span, která svoje rady shrnula do super příručky Erotické domácí video. Zkrátka a dobře tím zdůrazníte pohyb.

Navíc když část přirození necháte tam uvnitř, bude opticky působit delší. To chceme všichni. A kam se dívat? Buď přímo do kamery, nebo jeden na druhého. Výsledný efekt pak vypadá skvěle. Hlavně si hrajte a představujte si, jak se na soukromý snímek obdivně díváte a gratulujete si. To obvykle, skoro až hecovně, zabírá nejen ve chvílích nouze.

A vy už máte svůj soukromý film?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

6 poloh pro rychlý sex. Tohle musíte zkusit!

Syndrom sexuálního vyhoření. Máte šanci ho porazit?23