Sháníte perfektní dárky pro kamaráda, partnera nebo bratra? Našli jsme je!

Dárky se musí vybírat podle příjemce. Někdy to ale není vůbec jednoduché. Pro muže je typické, že “nic nechtějí”. To ale neřeší váš problém, že? Pro tyto situace jsme vytvořili průvodce 6 dárky.

Dárky

O zábavu s dárky postaráno

Kdo by neměl rád zábavu. A hlavně tu pikantní. Pro svobodné muže se večerní zábava obvykle minimalizuje pouze na vlastní ruku a choulostivá videa. To je ale velká škoda. Fleshlight Girls nahradí reálnou vagínu a postarají se o slastné hvězdičky před očima. Navíc jsou vytvarované podle otvorů pornokrásek, takže zajistí 100% potěšení nerozeznatelné od originálu. Tenhle dárek si zamiluje!

Potěšte partnerovi chuťové pohárky i skříň

Sháníte dárky pro partnera? Rádi spolu popíjíte u televize? Kupte mu vánoční sadu lahodných vín. Sada obsahuje 2 až 3 vína, takže vystačí minimálně na celé vánoční období. Pokud je váš muž bručoun, po rozbalení se zaručeně začne usmívat. Před výběrem se ujistěte, jestli má rád červené, bílé nebo bublinky. Pro sportovce vyberte sadu nealko vín. Od alko verze jsou díky speciální procesu k nerozeznání.

Dárky
Sada výborných vín ve vánočním balení

Když slavíte výročí, jdete do divadla nebo na ples, řešíte nepadnoucí oblek? Aby se to už neopakovalo, pořiďte mu krásný pánský oblek vhodný na všechny společenské akce. Při výběru barvy se držte klasiky, černá je vhodná skoro kamkoliv, ale není zase tolik stylová. Naopak tmavě modrá sluší úplně všem a má větší šmrnc. Znáte muže. Oni sami si oblek nekoupí, takže je to na vás.

Turistika – to je jeho

Milovník přírody chce být vždy připraven. Proto mu pořiďte kousek, který při svých toulkách využije. V zimním období se určitě hodí teplá čepice, funkční oblečení, lyže nebo kvalitní spacák. V létě zase vytáhne potřeby na vaření jako je vařič, skládací příbory nebo dezinfekci vody.

Dárky
Stylová vánoční čepice

Pro zvýšení ochrany při běhání se hodí osobní alarm nebo pepřový sprej. Sprej se dá využít i v při útoku agresivního psa bez páníčka. Nůž je sice skvělý prostředek pro obranu, ale musí se s ním umět a navíc je poměrně nebezpečný.

Vlastní vodní svět

Víte, že váš kamarád své akvárko miluje a pořád o něm mluví? Pořiďte mu do něj akvarijní osvětlení. Aktuálně je největší trend noční LED osvětlení imitující svit měsíce. K některým se dokonce dodává ovladač a je možné přepínat mezi jednotlivými barvami, což v noci vypadá opravdu nádherně.