Valentýn se blíží! Buďte originální a darujte své vyvolené andělský šperk. Má i hlubší význam. Nevíte jaký?

Svátek sv. Valentýna už klepe na dveře. Ne, nepanikařte, ještě stihnete koupit nevšední dárek. Buďte letos originální a místo čokoládových pralinek a květiny darujte své milé andělský šperk, který může přivolat strážného anděla. Kdo by ho nechtěl?

andělský šperk

Engelsrufer

Andělské zvonky (Engelsrufer) vyrábí němečtí mistři zlatníci s láskou, zručností a důrazem na detail. Přívěšek ve tvaru anděla, rolničky, prstýnek – ničím neuděláte chybu. Navíc své milé přivoláte anděla strážného. Engelsrufer je vzácný stříbrný šperk, křehký jako anděl a zároveň tak mocný, aby pomohl v těžkých chvílích.

Anděl se zirkony

Nejoblíbenější andělský šperk, který vykouzlí úsměv na tváři každé ženy. Ručně fasované zirkony v kombinaci s rhodiovaným stříbrem jsou dokonalou kombinací krásy a elegance. Povrchová úprava rhodiováním zajistí větší lesk a šperk bude pořád jako nový. Zakupte k němu rovnou i řetízek, ať se nikam neztratí. Chcete vykouzlit zlatý úsměv na partnerčině tváři? Anděla velikého 52 mm můžete pořídit i ve zlaté variantě.

andělský šperk

zdroj: andelske-zvonky.cz

Andělský zvonek

Základem šperků Engelsrufer jsou stříbrné přívěsky andělské zvonky. Vybírat můžete ze tří velikostí a různých barev. Nejoblíbenější je bílá, symbol nevinnosti. Na Den všech zamilovaných se ale hodí i červená rolnička, která volá: „Miluji Tě!“ A když je schovaná v klícce se strukturou srdíček, je to jasné.

Barevnou rolničku můžete dle libosti měnit. První přívěšek si koupíte s barevnou rolničkou, pak už kupujete jen samotné rolničky.

andělský šperk

zdroj: andelske-zvonky.cz

Náš tip: Nechte se inspirovat významem barev.

Rolničky jsou oblíbené také mezi těhotnými ženami, protože při pohybu jemně zvoní. Takové cinkání se miminku v bříšku líbí. Každá rolnička vydává trochu jiný zvuk, žádný není stejný. Jak je to možné? Rolničky se ručně barví a nikdy nikdo nenabarví dvě zcela shodně. Miminko cinkání vnímá už od 19. týdne těhotenství a zvuk ho uklidňuje.

A co takhle náušnice?

Jak jinak než ve tvaru srdce s ochranou andělských křídel. Pro někoho je srdce symbol lásky, pro jiné nevinnosti. Každé ženě ale udělá radost, když jí její partner věnuje srdce. Náušnice báječně doplní náhrdelník nebo náramek se stejným motivem.

andělský šperk

zdroj: andelske-zvonky.cz

Dárky z lásky potěší dvojnásobně. Dejte své partnerce najevo, že vám na ní záleží a je středem vašeho vesmíru. Vybrat klenot není jednoduché. Při výběru byste měli zohlednit tón pleti, barvu očí a pleti i stylu oblékání.

Šperk by měl podtrhnout ženiny vlastnosti. Pokud tedy nemáte jistotu, že vyberete správně, nechte si poradit.

Autor: red