Valentýn na poslední chvíli? Naše tipy vás zachrání

Valentýn se nezadržitelně blíží a vy stále nemáte nic, čím byste udělali radost vaší drahé? Jste bez nápadu nebo máte pocit, že už jste zásobník super nápadů vyčerpali? Nezoufejte, máme pro vás několik klasických i originálních tipů, jak se ctí svátek všech zamilovaných zvládnout, abyste byli OK a ne KO!

Není kytka jako kytka

Ženy a květiny, květiny a ženy. Od mužů se samozřejmě očekává, že budete hrát v tomto příběhu jednu z hlavních rolí, a to roli květinového zásobovatele. Chcete se ale vyhnout dlouhému postávání v květinářství a i tak udělat vaší partnerce radost pugétem? Zkuste objednat květiny online. Právě takovou službu nabízí Frutiko. Velkým trendem jsou například květinové boxy plné růží, které působí luxusně a touží po nich snad každá. Sotva ho dostane, hned vám skočí kolem krku. Frutiko nedělá jen květinové boxy a pugéty, ale také ovocné kytice. Výsledek je skutečnou pastvou nejen pro oči, ale i pro vaše mlsné jazýčky. Zapalte pár svíček, rozehřejte čokoládu a s tímhle dárkem budete neodolatelní. Pokud jste zákazník operátora O2, máte až do 14. února díky Extra výhodám jedinečnou možnost získat na tyto kytice plné chuti slevu 20 %.

Sázka na jistotu

Jestli byla letos hodná a chcete se vytáhnout s něčím větším, než je kytka, bude to chtít investici hodnou skutečného muže! Co třeba poukaz na její oblíbenou kosmetiku nebo značkový parfém? Radši nejprve prohrabejte partnerčin kosmetický stolek, abyste se trefil do jejího vkusu. Pak už jen stačí zajít do Sephory, vzít parfém, který jí právě dochází, zaplatit a jste za vodou. Zákazníci operátora O2 pak mají navíc slevu 15 % na všechny vůně. Voňavému dárku nakonec dodáte korunu tím, že ho necháte zabalit od skutečných profesionálů z Giftisima. Pro klienty O2 opět se slevou, a to 20 % až do 14. února.

Návrat do modré laguny

Proč by si valentýnský dárek měla užít jen ona? Je to přece svátek zamilovaných a ti tu jsou dva. Nejlepším řešením je pořídit dárek, který udělá radost vám oběma. Jestli máte pocit, že i vy potřebujete vypnout, zrelaxovat a užít si trošku vodních hrátek, neváhejte a kupte dvě vstupenky do aquaparku Lagoon v Letňanech. Do 28. února platí pro zákazníky O2 na vstupné sleva 30 %, tak proč toho nevyužít?

Slevy můžete čerpat prostřednictvím mobilní aplikace O2 Extra výhody nebo na webové stránce www.o2extravyhody.cz, kde také najdete více informací a hlavně seznam všech slev. Aplikace Extra výhod si prošla velkou rekonstrukcí. Vyzkoušejte si novinky jako například rozšířenou realitu, která vám ukáže výhody ve vaší blízkosti, sdílení výhod přes sociální sítě nebo třeba upozornění na končící kódy. Že aplikaci ještě v telefonu nemáte? Tak rychle na O2 Active.

Autor: red