Užijte si měsíc fotbalu s jedinečnými výsledkovými listinami ve skupinovém chatu Viber! Co můžete vyhrát?

Viber, jedna z předních globálních komunikačních aplikací, přináší všem fotbalovým fanouškům jedinečný sportovní zážitek, ve kterém propojí svou lásku k fotbalu a schopnosti odhadnout výsledky zápasů. Novinka je uvedena u příležitosti zítřejšího zahájení Mistrovství světa ve fotbale v Rusku. 

Viber a fotbal

Viber nabízí fanouškům speciální sadu fotbalových samolepek nazvanou Světový fotbal 2018, nové funkční rozšíření chatu, kde mohou tipovat výsledky zápasů a soutěžit o zajímavé ceny a také chat bot.

Nová inovativní možnost pro vás

Fanoušci po celém světě rádi tipují výsledky zápasů a pořadí týmů na základě budoucích výsledků fotbalových zápasů. Zatímco někteří mají svojí listinu uloženou v sešitu Excel, jiní používají kancelářskou nástěnku a ti ze staré školy si vedou tabulky ve svém poznámkovém bloku. Viber jim nyní přináší novou a inovativní možnost, jak si výsledkové tabulky uspořádat.

Nové funkční rozšíření chatu od Viberu přináší spoustu zábavy při sestavování odhadů výsledků a sledování skóre zápasů do oblasti zpráv – umožňuje uživatelům okamžitě soutěžit a porovnávat hodnocení v automaticky aktualizované tabulce. Stejně tak mohou uživatelé v reálném čase sledovat průběh zápasu a na Viberu najdou také aktuální vývoj utkání a hodnocení zápasů Mistrovství světa.

Adrenalinový měsíc a Viber

“Pro fanoušky fotbalu je toto adrenalinový měsíc, který se točí kolem Mistrovství světa. Jelikož k nim sami patříme, jsme moc rádi, že jim nyní umožňujeme mít tuto ohromnou událost v centru svého chatu na Viberu. Transformace staré kancelářské nástěnky do podoby skórovací listiny v prostředí chatu, doprovázené soutěžním zápalem v rámci skupinových zpráv, představuje zcela inovativní myšlenku,“ říká Djamel Agaoua, generální ředitel společnosti Viber.

Vyhrajte s Viberem

Těm, kdo se chtějí angažovat ještě víc, nabízí Viber příležitost účastnit se globální výsledkové tabulky, kde lze vyhrát úžasné ceny:

  • Přesné odhady výsledků zápasů umoží fanouškům získat tisíce bezplatných balíčků samolepek Viber, bezplatný kredit Viber Out a další obsah.
  • Jeden šťastný fanoušek, který získá nejvíce bodů, bude korunován titulem „Ultimate World Football Fan“ (největší fanoušek světového fotbalu) a vyhraje cenu, o které sní snad každý příznivec fotbalu: VIP výlet pro vítěze a jeho přítele na slavný zápas El Clásico v příští sezóně. Z8pad budou moci sledovat z přední řady sedadel na stadionu Camp Nou!

Vytvořte si skórovací listinu

Viber vydal u příležitosti Mistrovství světa také exkluzivní balíček bezplatných fotbalových samolepek v 16 jazykových verzích a češtin je jedním z nich. Samolepky nabízí fanouškům další možnosti, jak společně komunikovat a užít si spoustu zábavy.

Aby byl zážitek opravdu maximální, špičkové mediální společnosti po celém světě, včetně 90min.com a Championat.com, otevřou speciální komunity Viber, kde bude mít neomezené množství fanoušků možnost sledovat zajímavé rozhovory o fotbalu nebo se zúčastnit programu komunitních skórovacích listin.

„90min je to, co dává fanouškům hlas, takže partnerství s firmou Viber a budování fanouškovských fotbalových komunit na jejich platformě je pro nás jedinečnou příležitostí zapojit fanoušky v reálném čase do největší události světa.“ Andres Cardenas, globální manažer fotbalové divize ve společnosti 90min.

Stáhněte si Viber a vytvořte si svojí skórovací listinu ve skupinovém chatu: https://vb.me/worldfootball

Často kladené otázky

Jak mohou uživatelé spustit svojí skupinovou skórovací listinu?

  • Uživatel sdílí své předpovědi zápasů ve skupinovém chatu prostřednictvím nového rozšíření World Football Chat Extension.
  • Jakmile uživatel sdílí své předpovědi, může snadno vytvořit svojí výsledkovou listinu tím, že klepne na příslušné tlačítko v panelu rozšíření chatu. Ostatní členové, kteří se chtějí připojit a objevit se v tabulce, musí sdílet své odhady výsledků ve skupině.
  • Pokud uživatel figuruje na více výsledkových listinách, bude na nich zohledněn pouze jeden odhad výsledku, a tím bude ten poslední odhad pro každou hru.
  • Aby uživatelé nikdy nezmeškali zápas, speciální chatbot jim pošle denní připomínku, aby dokončili své odhady před zahájením zápasu.

Jak mohou uživatelé sbírat body?

  • Pokud uživatel dokonale odhadne skóre zápasu, obdrží 3 body a vyhraje okamžitou cenu.
  • Pokud uživatel neodhadne přesný výsledek, ale správně předpoví, kdo vyhraje zápas, získá alespoň 1 bod k celkovému počtu shromážděných bodů. Například pokud uživatel předpověděl, že Rusko vyhraje 3:1 a zápas skončil výhrou Ruska 3:2.
  • Tyto body se automaticky přičítají do všech tabulek daného uživatele v různých skupinách.

Rakuten Viber

V Rakuten Viber propojujeme lidi – bez ohledu na to, kdo jsou nebo odkud jsou. Naše více než 1 miliarda uživatelů po celém světě má přístup k řadě funkcí. Např. k individuálním chatům, videohovorům, skupinovým zprávám nebo novinkám a diskusím se svými oblíbenými značkami a celebritami.

Uživatelům nabízíme všechny potřebné nástroje, aby se mohli bezpečně vyjadřovat. Viber je součástí Rakuten Group, světového lídra v oblasti elektronického obchodování a finančních služeb.

Autor: red