Užijte si léto s míchanými drinky z vodky Finlandia. Mile vás překvapí a dokonale osvěží!

FINLANDIA Vodka ztělesňuje to nejlepší z Finska. Začíná pod paprsky půlnočního slunce, která po celých 72 dní nezapadá a dovoluje tak finskému ječmeni, aby vyzrál dozlatova. Po spojení s pramenitou vodou přirozeně filtrovanou přes ledovec starý 10.000 let se celý proces zakončí 50ti denní destilací. Tak vzniká ta nejlepší jemná chuť FINLANDIA vodky. A co přichystali její tvůrci nového pro letošek? Zkuste nějakou ochucenou variantu!

Finlandia

Nové ochucené varianty

Tradiční čistá FINLANDIA Vodka je doplněna také o široké portfolio ochucených vodek, které jsou vyrobeny z kvalitní FINLANDIA vodky, obsahují 37,5% alkoholu a jsou obohaceny o příchuť a vůni ovoce. Na trhu je zmíněných šest příchutí, čtyři z nich Kokos, Limeta, Black currant (černý rybíz) a Brusinka jsou k dostání v maloobchodní síti (doporučená maloobchodní cena je 399 Kč za 0,7 l balení), Grep a Mango můžete ochutnat ve vašem oblíbeném baru.

Všechny příchutě jsou ideální pro přípravu unikátních svěžích drinků, které si snadno namícháte sami doma nebo při posezení s kamarády na zahradě nebo terase. Ochutnat je samozřejmě můžete i ve vašem oblíbeném podniku nebo restauraci. Obecně jsou ochucené vodky FINLANDIA nejprodávanějšími vodkami ve své kategorii na českém trhu, nejpopulárnější příchutí se stala FINLANDIA Kokos.

Pro milovníky taneční hudby

A pokud máte rádi taneční hudbu a spoustu zábavy, nezapomeňte v termínu 24. – 25. srpna navštívit festival Finlandia Mácháč 2018. Kromě celé řady domácích i zahraničních DJ zde vystoupí také světová hvězda, DJ Armin  van Buuren. K jeho úžasnému setu si můžete dát osvěžují drinky Finlandia Kokos & Kola nebo Finlandia Grep & Tonik servírované již z nové láhve. Ta byla představena v dubnu letošního roku, kdy společnost Brown-Forman Finland odhalila nový design obalu FINLANDIA Vodky, značky proslulé původní a jemnou chutí a inovativním designem láhví. Nová láhev se v průběhu léta začíná objevovat i na českém trhu, kde do konce roku postupně nahradí starý design ve velkoobchodech i maloobchodech.

Nový design, nové éra?

Od založení značky jde již o sedmou podobu láhve Finlandia. Jde o další skvělý krok v evoluci designu odrážejícího vnitřní kvality a dynamičnost této prémiové vodky. Výrazný design láhve připomíná proudící led dá vyniknout přirozené kvalitě vodky. Čerpá inspiraci z finského dědictví, které je zobrazeno na rameni láhve v podobě soba a půlnočního slunce. Ihned po svém uvedení získala nová lahev stříbrnou medaili ze design na mezinárodním festivalu v San Francisku. (2018 Packaging Design Award SILVER MEDAL, San Francisco World Spirits Competition)

To nejlepší z Finska

Vodka Finlandia byla na trh uvedena v roce 1970, aby reprezentovala to nejlepší z Finska pohledem přírody (luonto), nejmodernějších destilačních postupů (tislaus) a designu (muotoilu). Je vyrobena z čiré, ledovcové pramenité vody a z nejjemnějšího finského ječmene, který dozrává po dobu 72 dnů pod takzvaným „půlnočním sluncem“. Půlnočním sluncem označují Finové slunce v období léta, kdy po celou tuto dobu slunce nezapadá a kdy je teplota i klima pro pěstování ječmene konstantní.

Nejmodernější destilační postupy pak promění tyto přírodní suroviny v jemnou chuť vodky Finlandia. Finlandia jako jedna z mála palíren investovala značné finanční částky do svého výrobního know-how. Vodka se vyrábí tzv. kontinuální destilací v sedmí za sebou postavených destilačních kolonách, a díky tomu už nepotřebuje další filtraci. Během jednoho destilačního cyklu může destilace samotná proběhnout až 250x, což není při výrobě běžných vodek obvyklé.

A jak si drinky namíchat doma?

Připravte sklenice, jde se na to!

KOKOS & KOLA

Finlandia Coconut   4 cl

Cola 10 cl

Led

LIMETA & LEMONADE

Finlandia Lime   . 4 cl

Citronová limonáda 10 cl

Led

BRUSINKA & ZÁZVOR

Finlandia Cranberry   4 cl

Zázvorový tonik 10 cl

Led

ČERNÝ RYBÍZ & JABLKO

Finlandia Black Currant   4 cl

Jablečný džus 10 cl

Led

GREP & TONIK

Finlandia Grapefruit   4 cl

Tonik 10 cl

Led

GREP & TONIKMANGO & DŽUS

Finlandia Mango   4 cl

Pomerančový džus 10 cl

Led

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

TOP letní drinky pro dokonalé osvěžení

Proč nás alkohol uspává? Dá se tomu nějak zabránit? Zkuste naše redakční tipy a budete zase jako rybička!