Unikátní zpověď čtenáře: Desatero fungujících pravidel, jak si vybrat milenku, jak s ní fungovat a zároveň nepřijít o manželku!

Je mi 55 a nasbíral jsem po dobu 30ti let manželství zkušenosti, jak mít milenku, a přitom nepřijít o manželku. K komu, co jsem shrnul do deseti bodů, musí chlap dospět a je jasné, že ženy to nikdy nepochopí. Manželství po x letech už totiž není o lásce, ale o toleranci, úctě a respektování. Na tom přece není nic špatného. Ale…

jak mit milenku a nepřijít o manželku

Muž je od přírody dobyvatel, není monogamní, a to ženy nechápou. 90% mužů chtělo podvést manželku, 70% to udělalo. Mít milenku je složitější, než si švihnout někde na školení.

Proč mít vůbec milenku?

Protože si s ni užijete víc? Na pár hodin se oprostíte od starostí všedních dnů. Vzpomínka na hezký zážitek vám dá energii a těšení na další schůzku vám dodá sílu. Manželka s vámi žije a drží si svou laťku. Jako manželka se před vámi neuvolní (asi existuji i výjimky). Ale i vaše manželka, pokud by měla milence, se v posteli rozparádí. Tomu věřte.

První zaškobrtnutí

Ale mít milenku je velmi nebezpečné, pokud nechcete, aby na to manželka přišla. I mně manželka přišla na mou první milenku. Stačilo k tomu jen trochu nepozornosti a bylo to. Naštěstí jsme to překonali a zůstali jsme spolu. Podotýkám, že manželku miluji a za jinou bych ji nevyměnil!

Jak snížit riziko prozrazení

Tak jsem si dal pár let pokoj, ale… Však víte… Zase se to probudilo. Udělal jsem si ale pár pravidel, které když dodržuji, snižuji riziko prozrazení na minimum. Je jasné, že jistotu nemáte nikdy. Když vaše polovička pojme podezření, čmuchá jak ohař a vy nemáte nejmenší šanci. Po dobu manželství jsem měl dalších asi 7 milenek a neprasklo to, až na tu první, o které jsem se zmínil. Dnes už jsem ve stádiu, kdy představám mít zájem o mimomanželský vztah, a tak jsem se rozhodl podělit o své zkušenosti s ostatními muži.

1. Jakou milenku vybrat? Rozhodně ne nezadanou!

V žádném případě si nezačínejte se svobodnou, rozvedenou, prostě nezadanou. Nejhorší je nezadaná s dětmi. Tyhle ženy se časem nebudou chtít o vás dělit a budou dělat vše pro to, aby se to manželka dozvěděla. Poohlédněte se vdané s malými dětmi, ne po ženě fixované na svou rodinu. Pokud se do vás bezhlavě nezamiluji, neopustí otce svých dětí.

2. Nezamilujte se

Myslete hlavou, nezamilujte se! Je to těžké, ale pokud přestanete myslet hlavou, skončili jste. Manželka to na vás pozná. Vaše chování se změní a nebudete schopni to ukočírovat. V takovém případě to raději ukončete.

3. Nikdy neslibujte milence co neuděláte

Hned na začátku poměru milence řekněte, že manželku máte rádi, že si jí vážíte a že ji neopustíte. Nepřehánějte to se stěžováním na svůj protějšek, mohl by se v milence probudit ochranný pud a mohla by vás chtít zachraňovat. Pokud si usmyslí, že vás musí zachránit, je schopná odejít od svého manžela. Užívejte si, ale nikdy ji neříkejte, ze ji milujete!

4. Jak často být s milenkou

Milenka vás chce mít často u sebe. Musíte po prvotním vzplanutí tomu dát řád. Nesmíte to přehánět, já jsem preferoval schůzky jednou za 14 dní. Vždy týden před a po měsíčkách.

5. Co říct manželce, kde jste

Pro manželku si musíte najít uvěřitelnou a špatně dokazatelnou výmluvu. V žádném případě ne tenis v určitém klubu. Když se náhodou bude manželka nudit, půjde vás zkontrolovat. Já se vymlouval nejčastěji na práci, na pracovní schůzku či saunu u kamaráda, kterého nezná. Pořádně si to promyslete…

6. Kam s milenkou

Největší průser je, když chodíte do multikin, restaurací, kde vás někdo může znát, nebo kde je velká pravděpodobnost, že potkáte známé, ať už vaše, nebo vaší manželky. Nikdy nechoďte na místa, kam chodíte i s manželkou. To je fakt hloupost, musíte si najít místečka pro tento účel provozovaná. Raději vyjeďte o 30 kilometrů dál. Nejlepší jsou milenecké azyly. I když tam náhodou někoho známého potkáte, asi se s tím nebude svěřovat. On tam je za stejným účelem.

V některých takových to zařízeních je i restaurace. Mrkněte na internet. Po sexu se nezapomeňte osprchovat, ženy mají lépe vyvinutý čich, především na parfémy a vůně jiné ženy. Nikdy nevoďte milenku domů! I kdyby byla manželka i s dětmi v Africe. Když pominu sousedy, tak manželka zná váš dům/byt mnohem lépe než vy a je schopna dedukce.

7. Neměňte zaběhlá pravidla s manželkou

V žádném případě neměňte zaběhlá pravidla s manželkou. Nepřestávejte mít sex s manželkou, nezkoušejte experimentovat, pokud jste to nedělali dřív. V žádném případě jí neříkejte, že existuje kamarádka… Její jméno doma zapomeňte, vůbec neexistuje, a pokud jste se od ní vrátili, nedělejte ze sebe moc unaveného. Chovejte se přirozeně, věnujte manželce běžnou pozornost. Nepište si s milenkou často za přítomnosti manželky a hlavně najděte si kanál, který manželka nezná, nějakého klienta, který není častý, a použijte pro jeho spuštění program, který vám tuto aplikaci uzamkne. Přesto mažte vaši komunikaci hned.

8. Nepřespávejte mimo domov

Tohle pravidlo se dá porušit, ale ne moc často. Maximálně jednou za tři měsíce. Já preferoval dvakrát za rok. Pokud to přeženete, bude manželka větřit a pídit se po tom, kde jste.

9. Peníze

Každý špás něco stojí. Milenka nemá většinou dostatek financí na placení azylu a podobně. Stejně by jste se necítili dobře, i v tomto vztahu jste chlap vy. Založte si nové konto s kartou, nechte si tam posílat částku, která neohrozí váš domácí rozpočet. Nejlépe v době zvýšení platu, tak aby manželka nepoznala, že vám ubylo z přijmu. Tento krok je dobrý i v době, kdy milenku nemáte, na začátku mileneckého vztahu jsou náklady vyšší. Já si nechal posílat z výplaty 3 tisíce, to stačilo dvakrát za měsíc na azyl a večeři. Sem tam nějaký malý dárek. Pozor, ať manželka nenajde kartu.

10. Ukončit vztah v pravém momentu

Je to možná drsné, ale pokud začnete cítit, ze se na vás milenka moc fixuje, ukončete to! Bude podvědomě dělat všechno pro to, aby se to prozradilo. To stejné platí pro vás. Po jednom až pěti letech vám sex s milenkou zevšedni, zjistíte to tak, že už se na to nebudete těšit. A vy to děláte pro sebe, aby jste si užili a odpočinuli od všedních starostí, nabrali novou energii do života. A pokud vám vztah s milenkou přestane toto dávat, tak ji vyměňte.

A jaké máte zkušenosti vy? Nebojte se nám také napsat pod článek nebo do redakce.

Autor: Bym

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Inspirativní tipy, jak oživit váš vztah! Zkuste alespoň něco z toho a uvidíte, že to bude jako na začátku!

Věkový rozdíl partnerů. Je to problém? Kdy má nerovný vztah šanci a kdy je lepší se do toho nepouštět?