Tři programy, které ochrání nejen PC

Vyzkoušejte tři verze bezpečnostního softwaru pro domácnosti od společnosti ESET, díky nimž budete v bezpečí před internetovými hrozbami.

Tři programy, které ochrání nejen PC

Plánujete kupovat hodnotnější dárek a věnovat někomu blízkému nový notebook, tablet nebo chytrý telefon? Nebo jenom uvažujete o tom, zda je váš počítač či jiné zařízení dostatečně zabezpečeno před všemi nástrahami, které číhají na internetu? Mnoho lidí se v dnešní době spoléhá na integrovaný antivir, který je součástí operačního systému zařízení, ale takové bezpečnostní řešení nemusí být příliš spolehlivé. Proč byste se měli spokojit s málem, když si můžete zajistit komplexní ochranu a řadu služeb navíc? ESET nabízí antivirové programy pro všechna zařízení se základními operačními systémy, včetně smartphonů a tabletů.

Abyste nekupovali zajíce v pytli, můžete si vyzkoušet každý antivirový program zdarma na 30 dní. Poté se rozhodnete, zda si zakoupíte příslušnou licenci. Pro nejrozšířenější operační systém Windows ESET nabízí základní antivir ESET NOD 32 Antivirus s ochranou před malwarem a štítem proti vyděračskému ransomwaru, komplexnější ESET Internet Security posílený o zabezpečení internetového prohlížeče a kontrolu domácí sítě a prémiový ESET Smart Security Premium se správcem hesel či šifrováním souborů v počítači i na flashdisku.

Výhodný rodinný balík

Pro rodiny nabízí ESET ještě výhodný ESET Family Security Pack, který kombinuje ochranu počítačů a notebooků s operačním systémem Windows se zabezpečením chytrých telefonů a tabletů, které využívají operační systém Android. Pro mobilní zařízení je tak k dispozici kvalitní antivirus, anti-phishing proti falešným e-mailům, kontrola aplikací, blokování nechtěných hovorů a SMS, bezpečnostní audit či proaktivní Anti-Theft (zabezpečení proti krádeži zařízení). Pokud přijdete o svůj smartphone, tablet nebo notebook, můžete jej s ESET Family Security Packem vzdáleně zamknout a vymazat jeho obsah, případně spustit sirénu.

Ztracené nebo odcizené zařízení lze vystopovat díky GPS lokalizaci a snímky z webových kamer mohou zaznamenat identitu zloděje. Bezpečnostní program rovněž zajišťuje kontrolu SIM karty a samozřejmostí je technická podpora v češtině zdarma. Pokud chcete ochránit pouze mobilní telefon nebo tablet s Adroidem, ESET nabízí bezpečnostní aplikaci ESET Mobile Security. Základní Android antivirus je zdarma a kromě samotného antiviru obsahuje ochranu v reálném čase, report zabezpečení, umožňuje sledovat historii aktivit, uživatel díky němu může vzdáleně zamknout své zařízení a spustit na něm zvukovou sirénu.

Prémiová verze ESET Mobile Security rozšiřuje antivir a ochranu mobilu o anti-phishing, proaktivní Anti-Theft, filtr volání a SMS, plánované kontroly, vzdálenou lokalizaci, automatické aktualizace a zámek aplikací. Pro rodiče pak ESET nabízí ještě speciální aplikaci rodičovské kontroly ESET Parental Control pro Android, která umožní nastavit pravidla a filtry na mobilním telefonu nebo tabletu, který používají děti.