TIP REDAKCE: Užijte si trojitou porci zábavy se Skittles a XBOX ONE!

Užijte si trojitou porci zábavy se značkou SKITTLES a nadupanou video herní konzolí Xbox One. Každý den je ve hře Xbox One s Kinectem. Jak se zapojit a vyhrát?

Značka SKITTLES přichází s kampaní ušitou na míru všem fanouškům jedinečných bonbónů s ovocnou příchutí SKITTLES i špičkových herních konzolí nové generace Xbox One. Chcete zkusit převrácenou realitu na druhou? Vstupenkou do soutěže je balení bonbónů s ovocnou příchutí SKITTLES označené nápisem „WIN EVERYDAY XBOX ONE“ v jakékoli příchuti a velikosti. Vychutnejte si bonbóny SKITTLES a zaregistrujte unikátní kód z vnitřku obalu na www.skittleswin.com. Po jeho zadání se pobavíte u hry SKITTLES Match Up a na závěr už jen stačí co nejpřesněji určit, kolik virtuálních bonbonů SKITTLES je ve sklenici. Rozhoduje výše skóre a roli hraje také přesnost při určení počtu. Ukažte, co ve vás je!

Co tedy musíte udělat?

1. Stačí si vychutnat bonbóny s ovocnou příchutí SKITTLES,

2. na www.skittleswin.com získat nejvyšší skóre ve speciální SKITTLES hře a

3. co nejpřesněji určit počet virtuálních SKITTLES ve sklenici.

Pak už zbývá jen čekat, jestli se právě ten den můžete těšit na Xbox One. Navíc nikdo neodejde s prázdnou. Na všechny soutěžící čeká SKITTLES tapeta na mobil nebo počítač. Pozvěte přátele a podělte se o SKITTLES. Čím víc bonbónů, tím víc zábavy a větší šance na výhru.

Co se bude dít pak?

Všichni soutěžící budou na konci každého hracího týdne informováni e-mailem o tom, jestli se můžou těšit na svůj Xbox One, nebo bude potřeba užít si další balení skvělých bonbónů s ovocnou příchutí SKITTLES. Doporučujeme rovnou velké 174 gramové SKITTLES, o které se budete muset podělit. Trojitá dávka zábavy zaručena. Dejte si SKITTLES, hrajte a vyhrávejte!

Zapojit se lze až do 31. 12. 2015 do 13:00. Více na www.skittleswin.com.

Autor: red