Tip na pánskou párty! Vyražte do Vlčího doupěte!

Hledáte luxusní místo, kde si užijete tu pravou pánskou jízdu se vším všudy? Pak máme pro vás bezva tip, který jsme si na vlastní kůži vyzkoušeli. Uvidíte, že bezva akce se může naplánovat i na naší rodné hroudě, ne jen ve Vegas!

Samota, horká voda plná bublinek, soukromá sauna, nabitý bar a to vše za rozumné ceny – to je jen malá ochutnávka toho, co na vás tu čeká. Mimořádně atraktivní chata Vlčí doupě (http://chaticka.eu/vlci-doupe/), kterou jsme pro vás objevili, leží ve svahu na velkém pozemku na samotě nad obcí Pstruží, pod Lysou horou, 15km od Frýdku-Místku v Moravskoslezkých Beskydech.

Ačkoli nás místo inspirovalo k párty, může se tu stejně příjemně odehrát rodinná dovolená nebo super výprava pro milovníky turistiky, cykloturistiky a dalšího sportovního vyžití. Chata Vlčí doupě je vhodná pro 8 lidí /včetně dětí/. Pokud vás bude větší „banda“, žádný problém. Hned vedle je další možnost, kam ubytovat účastníky zájezdu. Uložte je na Medvědí skálu. Ne, nemáme na mysli nechat je horám napospas, ale ubytovat je hned opodál ve stejně malebné chatě, tady: http://chaticka.eu/medvedi-skala/ Dohromady vás tak může vyrazit 18. A to už je slušná partička, co říkáte?

Co nás nadchlo:

  • Naprostý klid a nádherné prostředí Beskyd. Obě chaty jsou na samotě v lese (takže můžete řádit do brzkých ranních hodin)
  • Špičkové vybavení (nutno podotknout, že to tu bylo vybavené lépe, než jsme zvyklí z domova), stačí si vzít s sebou zubní kartáček, pastu a jedny trenýrky.:)
  • Parádní wellnes – tady se nedá nic vytknout. Moderní vířivka, infra i normální sauna potěší všechny labužníky a milovníky welness relaxování.
  • Technické vybavení – nechybí tu Xboxy, takže můžete smažit gamesy do rána, stejně jako televize ve všech pokojích a spousta další super techniky.

Chataření pro opravdové labužníky!

Jestli jste měli nějakou divnou představu o tom, jak by mohlo vypadat chataření na samotě, tak ji rychle vyžeňte z hlavy a nechte se naladit na úplně jinou vlnu. Tady je to bájo. V chatě je všechno připravené, nemusíte se o nic starat, všechno funguje. A kdyby vám přeci jen něco chybělo, stačí se zmínit a milý majitelé vám to s velkou pravděpodobností do příště zařídí.

Už po příjezdu jsme se tu cítili jako doma. Je vidět, že si někdo při navrhování všech detailů dal pěkně záležet. Promyšlený každý centimetr čtvereční. Fakt! Kromě televizí a xboxů tady nechyběl ani fotbálek, stolní air hokey nebo třeba sada na mytí auta. Kdyby se někomu nááááhodou chtělo i pracovat.:)

Z vířivky rovnou na víno

Po vířivce a sauně jsme zaskočili do vinného sklípku, kde měl majitel super vína za dost přijatelné ceny. Když je pěkné počasí, dá se grilovat venku, vyrazit na túru, zkusit kolo nebo cokoli, co vás napadne. Když nemáte na počasí štěstí, vůbec to nevadí. Dáte si parádní gamesovej souboj na Xboxu nebo se zabavíte jinak. Nápovědu tady určitě není třeba. Vymyslet se dá opravdu cokoli.

Dokonalej relax

Jestli jste si mysleli, že v naší kotlině nejde strávit dokonalej relax, tak na to rychle zapomeňte. Vlčí doupě stejně jako jeho „ségra“ Medvědí skála je příkladem toho, že za rozumné peníze můžete dostat víc muziky, než vůbec očekáváte. Pusťte z hlavy drahé představy o pařbě ve Vegas a zkuste Beskydy. Zaručujeme vám, že nudit se nebudete a vzpomínat budete hodně dlouho. Stejně jako my!

Šťastnou cestu a bacha na jeleny! (Jen tak mimochodem, už víte, kde budete na Silvestra?;))

Aby to nebylo málo, zde máte ještě krátké video, co jsem připravili:

Jak jsme se již zmínili, hned vedle doupěte se nachází další chatička, která nabídne ubytování pro 10 lidí. Tahle chata je ještě o něco luxusnější než Vlčí doupě. Je to tak trochu architektonický skvost, který dokonale splývá s fascinujícím okolím a splňuje veškerou funkčnost. Zanechala v nás velmi silný dojem, a proto vám ji ještě určitě podrobněji představíme v některém z dalších našich článků. Co je ale důležité říci, je, že obě chaty se ideálně doplňují a nabízí neskutečné výhody pro větší skupiny lidí. Tak pokud vás třeba čeká dovolená s tchyní, je tohle ideální řešení.:)

Autor: redakce

Kontakt:

Chata Vlčí doupě

Martina Tyralíková
Tel.: +420 777 247 574
E-mail: tyralikova@seznam.cz
Web: www.chaticka.eu
Adresa: 73911, Pstruží