Smartphone, který obstojí nárokům mladých? Seznamte se s Huawei nova 9 SE  

Ikonická řada Huawei nova se rozrostla o další model, který důstojně navazuje na úspěchy svých předchůdců. Huawei nova 9 SE reaguje na potřeby mladých a jejich dynamický životní styl prvotřídním fotoaparátem, stylovým designem a rychlým 66 W nabíjením SuperCharge, které umožní plně dobít baterii za pouhých 36 minut.

huawei

Všechny generace telefonů z řady Huawei nova vystihují stejnou podstatu – jsou to inovativní zařízení, která zaujmou moderním designem, kvalitními fotoaparáty a interaktivním prostředím. Všechny technologie obsažené v řadě nova jsou integrovány do zařízení tak, aby vyhověly rychlému a pestrému způsobu života mladých. Ani nový Huawei nova 9 SE není výjimkou.

Stylové zařízení s bleskovou rychlostí nabíjení

Design, který odráží nároky mladé generace, má být jedinečný, poutavý a rafinovaný. Podle toho nabízí Huawei nova 9 SE hned tři barevné varianty: Crystal Blue, Pearl White a Midnight Black. Na zadním krytu u barevné varianty Crystal Blue je navíc pro dosažení měnivého efektu použita dvouvrstvá nanotextura, která vytváří zářivý duhový odlesk.

Co se týče objektivu, ten si zachovává svou ikonickou konstrukci ve tvaru prstence.

Potrpíte si na opravdu kvalitní vizuální zážitek? Novinka od Huawei se pyšní 6,78palcovým displejem, čímž výrazně přerůstá své konkurenty. Rámeček obrazovky navíc měří pouhých 1,1 mm při horním okraji a jen 1,05 mm po stranách, takže je velice jemný a nerušivý. Vysoké rozlišení displeje 2388 x 1080 pixelů rovněž podporuje barevný gamut P3, který přináší uživatelům strhující podívanou při sledování videí nebo hraní her. Dále disponuje obrazovka 90 Hz obnovovací frekvencí, jejíž zásluhou je zobrazení plynulejší, a 270 Hz dotykovou frekvencí, která zajišťuje rychlejší odezvu obrazovky.

Když mluvíme o rychlosti, je nutné zmínit, že tou nova 9 SE překvapí nejen u displeje, ale také co se týče nabíjení. Díky 66W napájení SuperCharge se telefon nabije na 60 % už za 15 minut, nabít do plné kapacity se pak dokáže za pouhých 36 minut. Pokud se vám někdy stane, že zapomenete dát telefon nabíjet přes noc, s Huawei nova 9 SE to nepředstavuje žádný problém. Chybějící procenta bez problému doženete třeba během popíjení vaší ranní kávy nebo čaje.

Fotoaparát pro každičký okamžik

Specifickou vlastností mladých uživatelů je fakt, že rádi zaznamenávají svůj každodenní život. Fotoaparát nova 9 SE je proto vybaven systémem AI Quad Camera, který sestává ze 108 Mpx hlavního fotoaparátu, 8 Mpx ultraširokoúhlého objektivu, 2 Mpx objektivu Bokeh a 2 Mpx makroobjektivu. 

Vzhledem k velkému počtu pixelů umožňuje uživatelům hlavní fotoaparát naplno rozvinout vlastní kreativitu. Ať už pořizujete fotografie nebo videa, nova 9 SE zkrátka zachytí to, co vidíte před očima, se všemi detaily. Právě díky jasnému vykreslení detailů v režimu maximálního rozlišení 12000 x 9000 pixelů budete dokonce schopni vaše snímky využít i pro tiskové účely. Takové rozlišení pixelů je totiž ve srovnání s klasickou 12 Mpx fotografií trojnásobně vyšší, a to bez sebemenší ztráty kvality a ostrosti snímku.

Hravé vlogování i krásné selfies

Selfíčka, ať už pro Instagram nebo TikTok, jsou stále jedním z nejčastějších prostředků sebevyjádření v online světě. Nejen pro tyto účely je model Huawei nova 9 SE vpředu vybaven 16Mpx širokoúhlým fotoaparátem, který se postará o to, abyste dokázali zdařilou selfie vyfotit na první pokus. Pochopitelně nebudete pořizovat selfie jen za ideálního světla. I s tím se ale počítá. Tento chytrý telefon se pyšní technologií 4-in-1 Pixel Binning a tím umožňuje pořizovat skvělé fotografie i při slabém osvětlení.

Mezi funkce, které mladší uživatele zaujmou nejvíce, se řadí funkce nahrávání současně přední i hlavní kamerou. Díky ní můžete hladce natáčet z více pohledů a záznam pak uložit do jediného souboru. Pro představu například na příští oslavě narozenin dokážete natočit nejen gratulanty, jak společně zpívají „Hodně štěstí, zdraví“, ale také všechny další vzácné okamžiky, jako třeba přání oslavenci nebo sfoukávání svíček na dortu.

Je na čase se realizovat

Huawei nova 9 SE je výkonný smartphone s rychlým nabíjením, který byl stvořen pro mladé lidi, aby se mohli skutečně vyjádřit například prostřednictvím vlogů. Díky svému tenkému tělu a zadnímu krycímu sklu 3D Glass je lehký a dobře padne do dlaně, takže se smartphone pohodlně a snadno drží. Jeho 108 Mpx systém čtyř fotoaparátů High-Res AI kombinuje výkonný hardware s pokročilými algoritmy a poskytuje vynikající možnosti pořizování fotografií a videí pro začínající influencery sociálních médií. Huawei nova 9 SE s podporou EMUI 12 odemyká nové způsoby pořizování fotografií a videí a nabídne tak letos mladým lidem řadu nekonečných překvapení.

HUAWEI nova 9 SE je v prodeji za cenu 8499 Kč v černé, modré a bílé barvě ve verzi dual SIM.

Více informací najdete na: https://consumer.huawei.com/cz/offer/new-product/