Elektrický vozík přinese vašemu skladu větší efektivitu a úspory

Málokterá záležitost má takový dopad na správnou funkci celého podniku, jako tomu je v případě skladu. Dané prostory musí spolehlivě a bezpečně uložit majetek, zboží i materiály za miliony korun. Jakým způsobem výhodně pracovat s těmito prostředky?

vozík

Moderní technologie

Každý z vás zajisté moc dobře zná klasický vysokozdvižný vozík, protože jeho služby oceňují podnikatelé již po desítky let. Jedná se o univerzální zařízení, které je schopné unést klidně několik tun nákladu. V současné době tyto vynálezy však začíná pomalu a jistě nahrazovat mnohem modernější varianta, jež vás potěší celou řadou benefitů.

Elektrický VZV je totiž schopný zastat úplně stejnou porci práce, avšak za podstatně menší výdaje. To je možné díky použití sofistikovaného lithium-iontového akumulátoru, který pohodlně zapojíte do sítě a kdykoliv nabijete. Za zmínku stojí i pokročilé bezpečnostní systémy, na jejichž základě se dokážete vyhnout nepříjemným nehodám.

Provoz bez emisí

Vzhledem k faktu, že každý jednotlivý prostor vyžaduje naprosto rozlišný přístup, je nutné zvolit ideální řešení pro vaše specifické účely. Někdo ocení decentní a lehký typ RXE 10–16C, náročnější podnikatelé zase sáhnou po silném RX 60 6,0 – 8,0 t, zatímco populární volbou je i retrak. Raději si při výběru dávejte pečlivý pozor na to, jaký produkt je nejvíce vhodný pro váš sklad. To platí nejen pro nosnost, nýbrž i v případě rychlosti, rozměrů, pracovních úhlů i výšky zdvihu.

Ne všichni chtějí z důvodu úspor nakupovat nové stroje, a proto se známá společnost STILL zaměřuje i na použité vozíky. Ty jsou samozřejmě plně funkční a stoprocentně spolehlivé, ale nezatíží příliš váš napjatý účet. Nevíte-li si rady, navštivte internetové stránky pod vloženými odkazy, použijte některý z uvedených kontaktů a nechte si poradit od zkušených profesionálů.