Taoistický sex. Praktiky, které nejspíš nedáte!

Klíč k mimořádně příjemným milostným hrátkám? Můžeme vás navést a poradit, ovšem zbytek už musíte pošéfovat sami. Takhle se v tom jed(b)e po vzoru taoistů! Zvládne to i váš penis?

Ano, (bohužel) žijeme v době, když snad každý ví, co je to islám. Ale taoismus? Komu to aspoň něco říká?

Tak trochu nudné historie. To přežijete!

Taoismus je jedním ze základních směrů staročínské filosofie, který s velkou pravděpodobností vznikl v 5. století před Kristem, i když některé prameny spojují jeho vznik s údaji o životě jeho zakladatele, knihovníka, spisovatele a mudrce Lao-c‘. Čínská tradice umísťuje jeho život do 6. století př. n. l., mnoho moderních škol však jeho existenci staví do 4. století př. n. l., případně jej považuje za kompilát postav několika filosofů z těchto období.

Cílem tohoto skoro až lidového náboženství je naprosté splynutí člověka s přírodou, které má zajistit nesmrtelnost nebo alespoň dlouhý život. Tohoto splynutí má být dosaženo s pomocí meditací, duchovních i tělesných cvičení, diet a vzdělávání. A co má tahle myšlenka společného se sexem a praktikami, které si snad ani neumíte představit?

Sex jako cesta nebo cíl? Tak trochu obojí

Taoisté se domnívají, že častá ejakulace vede k ochabování libida, tudíž propagují její ovládání. Staří mistři se prý naučili užívat si super účinků orgasmu i bez toho, že by kvůli němu museli dosahovat ejakulace.

Hojně proto doporučovali mužům, aby se častým výronům vyhýbali. Tvrdili totiž, že víc než jedna ejakulace denně odčerpává energii a že každý další orgasmus v tom samém dni znamená slabší a slabší prožitek. Pokud si to zkusíte střihnout jako oni, čeká vás náročný úkol!

Hlídání výstřiků. Děláte si čárky?

Pro začátek musíte ctít pravidlo, že můžete vystříknout maximálně třikrát za deset dní. To je pro ty, kdo neovládají techniku vnitřního orgasmu, po čertech náročné! Jestli vám to přijde jako hardcore, tak může být ještě hůř.

Jak popisuje americká antropoložka a návrhářka přisprostlých šperků Betony Vernon, taoistický mistr Wu Sien, který žil za dynastie Chan, dokonce navrhoval, aby muž zadržoval ejakulaci minimálně po pět tisíc milostných doteků, neboť pak bude celá jeho bytost „prostoupena“ velkou sílou. Tak si to zkuste…

Při sexu počítejte, kolikrát se dotknete mladý, a až se dostanete na odpovídající hodnoty, můžete si to rozdat. Asi nesmysl, co? Tak radši buďte v klidu.

Když už, tak pořádně!

Taoističtí mistři dál radí, aby si muž čas od času výstřik dopřál, neboť tak preventivně přejde „přehřátí organismu“, což je termín, který asi moc nepoužíváte, ale nejspíš ho znáte do posledního písmene.

Udává se ale, že pokud jste ochuceni o dámskou společnost, máte při masturbaci ejakulovat o něco častěji, abyste dlouhodobým zadržováním spermatu neblokovali tok životní energie čchi, která při partnerském sexu proudí hladčeji.

Čchi tvoří podstatu tradiční čínské medicíny, akupunktury, cvičení čchi-kung i tchaj-ťi čchüan. Čchi má dvě složky, jin a jang, jejichž vzájemnými proměnami se zabývá kniha I-ťing. Jinak ale trénink, pánové!

Kdo nespěchá, tak se škrtí

Pokud víte, že se nemůžete spolehnout na svoji mysl a disciplínu, jsou tu ještě jiné možnosti, jak při sexu odolat a sperma nepustit. Tlumivé gely (cena už okolo 130 korun za 100 ml) a hlavně kroužky na penis (průměrná cena od 180 až do třeba šesti stovek za vytuněný modely)!

Škrticí kroužky, kterými se stahuje buďto samotný penis, nebo penis i varlata, slouží k tomu, aby se vaše ejakulace oddálila, ale zároveň abyste měli volné ruce. Ty se pak mohou věnovat jiným věcem. Při používání těchto kroužků nejspíš pocítíte příjemné vrnění v prostatě, které je charakteristickým projevem vnitřního orgasmu – pocitově srovnatelným se ženským vaginálním orgasmem. Toho lze také dosáhnout masáží prostaty.

Prsty v tunelu

Nejprve ji dráždíme masírováním jejího celého povrchu bříškem prstu různými směry. Když dojde k příjemným pocitům (obyčejně ono chvění těla), přesuneme prst na začátek prostaty, střídáme tlak (silnější versus slabší) a současně stimulujeme penis. Měl by se dostavit bouřlivý orgasmus bez spermatu na vzduchu. Tak co, dáte to po vzoru taoistů a vydržíte s ejakulací i několik dní? Klobouček dolů…

Tip: Při výběru kroužku věnujte pozornost jeho velikosti. Kroužek by vás měl příjemně stahovat, nesmí ale působit žádné pocity nepohody. Podaří-li se vám mezi kroužek a penis prostrčit prostředníček a ukazováček, pravděpodobně jste tak narazili na optimální velikost výrobku.

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak ji přemluvit k natáčení domácího erotického videa?

Co se stane, když si žena vyzkouší sexuální roli muže? Selže!