Tantrický polibek, který vyvolává orgasmus. Návod, jak jí dopřát maximální požitek

Orgasmus neexistuje jen jeden. Možná vás bude zajímat, že jistý důmyslný stisk jazykem může u žen vyvolat vyvrcholení, aniž byste se dotkli jejich rozkroku. Udělat ale můžete obojí, o to je dámská slast silnější! Jak zvládnout tantrický polibek?

Tantrický polibek, který vyvolává orgasmus. Jak jí dopřát maximální požitek

Indická Kámasútra se o líbání zmiňuje jako o umělecké formě stimulace a uznávané vědní disciplíně. Ti nejšikovnější mistři neomylně používají různé druhy polibků, kterým věnují nemálo pozornosti. Líbání je zkrátka považováno za mocný nástroj k manipulaci se svým milostným protějškem. V hinduistických a tantrických textech je kontakt rtů s tělem milence nebo milenky popisován jako velký obchod s výměnou energie z jednoho pohlaví na druhé. Ať už se na to díváte stejně, nebo máte úplně opačný názor, jazyku se nedá upřít, že má víc nervů a svalů, než si dokážete představit. Ale opravdu dokáže tantrický polibek přivodit orgasmus?

Ret a klitoris. Jedno a totéž?

Když se například poškodí nerv podjazykový, může na příslušné straně jazyka dojít k obrně jazykových svalů, takže se při vypláznutí tohoto orgánu projeví jeho náklon určitým směrem. To je jedna z těch špatných zpráv. Na druhou stranu, jakmile zkombinujete jazykovou akci s některými docela kreativními technikami sání a velkým množstvím intenzivních pohledů, našlápnete si k tantrické blaženosti. To už zní lépe, ne?  Věřte, že tantra dává do spojitosti ženský klitoris a horní ret.

Správná stimulace této oblasti vyvolává orgasmus a zasluhuje se o monstrózní lubrikaci dámského klína. Toužíte-li se předvést, nejprve své partnerce jazykem zvedněte horní ret, zadívejte se na její dva přední zuby a najděte malý kousek pojivové tkáně mezi jejím již uvedeným horním rtem a dásní. Někteří tomuto místu říkají ústní frenulum – s vaší uzdičkou na penisu to ale nemá nic společného. Co dál?

Styl parazita, šarm svůdníka

Začněte milenku líbat tak, že se přisajete na její horní ret, zatímco jazykem zapátráte po frenulu. Uzdičku drážděte špičkou jazyka a rty. Během celého procesu preferujte oční kontakt a milenku – volnou rukou – hlaďte po těle. Dejte tomu pět, deset minut. Během této doby poznáte, jestli na ni tantrický polibek platí nebo ne.

V nejlepším případě začne být vláčná. Slastně zavrní a dá vědět, že to, co děláte, děláte dobře. Pak tedy pokračujte, popřípadě si prsty pohrajte i s její, teď už dost vlhkou štěrbinkou. Kombinace obou technik zdvojnásobuje šanci na silné vyvrcholení. Máte-li doma experimentátorku nebo exhibicionistku, začleňte líbání do svých hrátek i jinak.

Co všechno by se mělo olízat?

Požádejte partnerku, aby před vámi masturbovala. Až se dostane na hranici, kdy se blíží orgasmus, velmi eroticky ji polibte. Pak se vyměňte. Příště zase použijte svůj jazyk k prozkoumání celé její tváře. Olízněte uši, spodní stranu brady nebo oční víčka, která patří k nejcitlivějším místům na lidském těle. Věnovat se můžete i jiným částem, například dlaním, na kterých je 40 tisíc nervových zakončení. Třeba se jí to zalíbí.

Ústa využívejte kdykoli a jakkoli. Polibky na citlivých místech pokožky, třeba mezi prsty, jsou nesmírně sexy, ale vždy přihlédněte k osobním preferencím své milenky. Sto žen, sto chutí. Jsou i takové, kterým přijde nesmírně chlípné, když svým jazykem napodobujete pronikání penisu do samotného klína. A proč ne? Je to zase něco jiného. Jdete do toho?

Autor: Kristýna Vágnerová

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Tulení a intimní doteky po sexu, kterými získáte hodně. Dohra je důležitá pro vzájemnou důvěru a pocit bezpečí

Jak na fisting. Bezbolestný průvodce sexuální praktikou, která je pouze pro znalce