Tandemový seskok: Nezapomenutelný zážitek na celý život

V dnešní uspěchané době je stále těžší si najít čas na nové zážitky. Pokud hledáte možnost, jak vnést do vašeho života trochu vzrušení a adrenalinu, pak je tandemový seskok přesně pro vás.

Tandemový seskok

V dnešní uspěchané době je stále těžší si najít čas na nové zážitky. Pokud hledáte možnost, jak vnést do vašeho života trochu vzrušení a adrenalinu, pak je tandemový seskok přesně pro vás.

Proč si vybrat tandemový seskok?

Tandemový seskok je ideální volbou pro ty, kteří chtějí zažít volný pád, ale nemají předchozí zkušenosti s parašutismem. Celý zážitek má pod palcem zkušený instruktor a na vás jenom je si seskok padákem užít na maximum.

Bezpečnost

Může se to zdát zvláštní, ale tandemový seskok patří mezi nejbezpečnější adrenalinové zážitky. Allegria – Firma na zážitky spolupracuje pouze s certifikovanými instruktory, kteří za sebou mají tisíce seskoků. Veškeré vybavení se pravidelně kontroluje a udržuje v perfektním stavu. Šance úrazu při tandemu je dokonce menší než to, že vás při procházce na ulici srazí auto.

Krásné výhledy

Ať už si vyberete tandem ze 4 000 metrů nebo 6 km, tak na vás čekají krásné výhledy z ptačí perspektivy. Jednak cestou nahoru, ale hlavně cestou dolu. Po zhruba minutovém volném pádu se otevře padák a vy několik minut plachtíte směrem k zemi a kocháte se okolím.

Tandemový seskok

Euforie po seskoku

Ten pocit, že se člověk překonal je k nezaplacení. Nikdy jsme neviděli člověka, který by se po seskoku neusmíval od ucha k uchu. Počáteční adrenalin po chvilce vyprchá a vám zbyde jenom čistá radost.

Jak přesně tandemový seskok probíhá?

Po absolvování úvodního školení se vydáte s instruktorem do letadla, které vás vynese do výšky většinou 4 000 metrů. Po zhruba 10 minutové cestě nahoru vám instruktor dá signál a společně vyskočíte z letadla. Zažijete přibližně minutu volného pádu. Vzduchem prosvištíte rychlostí až 200 km/h, následně se otevře padák a vy zpravidla 10-15 minut plachtíte až na zem. Společně se školením trvá zážitek přibližně 2 hodiny.

Kde tandemový seskok zažít?

Allegria – Firma na zážitky nabízí seskoky padákem téměř po celé ČR, ale také na Slovensku i v Rakousku. Vybrat si můžete také podle výšky seskoku anebo jestli chcete skákat z letadla nebo vrtulníku.