Když se manželka bratra nepovede. Co dělat, když se s ní nemáte v lásce

Taky jste se těšili, až si váš brácha najde partnerku a přejete mu jen to nejlepší? No a ve skrytu duše jste se taky těšili na to, že to bude suprovní ženská, která nezkazí žádnou legraci a parádně zapadne do rodiny? A ono nic! Švagrová je prostě kráva.

Žena

Manželka bratra čili švagrová se zkrátka někdy nepovede. Co dělat, abyste se nezbláznili?

Mlčeti zlato

I když se primadona bude nakrucovat, jak bude chtít, bude se snažit své jedovaté šípy zapíchnout třeba i do vaší rodiny, nenechte se vyvést z míry. Přesně tohle si totiž čarodějnice přeje, abyste vybuchli a byli za blbce vy. A ona pak v roli chudinky mohla sklízet od rodiny velké litování toho, jak jste na ni byli neurvalí.

I když je to skutečně rafinovaná rozvracečka dobrých rodinných vztahů, buďte pevní jako skála a nedejte na sobě znát, že švagrová překročila snad všechny semafory slušného chování a že si to drtí na červenou. Buďte naprosto nad věcí a mlčte. Jedině tak ji odzbrojíte.

Snažte se udržet dobré vztahy s bratrem i jeho dětmi

I když se jedubába zřejmě bude snažit, seč jí síly budou stačit, aby na vás nenechala nit suchou, stále se snažte o to, abyste neztratili bráchu a jeho děti. Krev není voda a udržet dobré rodinné vztahy je velká životní výhra. Když přijde finální zúčtování, budete mít čistý štít.

Vědomí, že jste bráchu neodepsal jen kvůli toho, že je s ním nějaká semetrika, je jako měkký polštář. Samozřejmě to asi postupem času nebude lehké, protože soužití s dvouhlavou saní ho pořádně poznamená. I tak stojí za to ignorovat iracionální nesmysly, které z něj polezou, a držet se svého kréda – „Tohle je moje rodina, to si nenechám vzít.“

Pozvěte jej na výlet na kole, sejděte se třeba na tenise, ale nikdy nenechte váš bratrský vztah vyšumět. Stejně tak se snažte, aby k vám jezdil s dětmi. Dopřejete tak jim i sobě skvělý vztah s novými členy rodiny, a pokud máte sám děti, budou mít kamarády na celý život. Nedovolte, aby vám jedna baba zkazila dobrá rodinná pouta.

Když to bobtná

Už jste se dostali do situace, kdy to ve vás doslova vře? Potkáváte se se švagrovou, která dělá neustále peklo a vy považujete za správné, abyste svého bráchu z její nadvlády zachránili? Nedělejte to. Tímto způsobem byste jej mohli navždy ztratit.

Nikdo z nás není ideální a to, co vyhovuje vám, nemusí hrát prim v bratrově rodině. Každý má zkrátka svůj život, a i když jste si s jeho partnerkou nesedli, nedávejte to znát. Raději se pořádně vyblbněte při sportovní aktivitě. Tak z vás vztek vyprchá a zase budete stát pevně nohama na zemi.

I tohle lidi zažili aneb vychytralá manželka bratra

Myslíte si, že se ve vaší rodině vyskytla kráva nebeská? Možná jste na tom podobně jako náš čtenář Jáchym, který má švagrovou tak šílenou, že druhý den po Vánocích jim volala a přála si účtenky od dárků, aby je mohla vhodně vyměnit.

Zatímco Jaromír s manželkou nechápali, co se děje, po hodině mu volal brácha s tím, že se nemají zlobit, že to ona prostě dělá. Co chcete dělat, když už jste ve vztahu s krávou…

Další skvělá švagrová poslala na narozeninovou oslavu své dvě dcery v ošuntělém oblečení, i když jim pravidelně babička dodává super kousky. Ty ale švagrová mistrně prodává.

Na oslavu přijely děti tak hladové, že snědly téměř všechno pohoštění během chvíle zcela samy, a rozhodně se nebály říct, že jim maminka řekla, aby donesli kus dortu domů. Skvělé, to prostě chceš…

Je i u vás manželka bratra na nic? Přejeme vám pevné nervy, a především silnou mysl v tom, abyste udrželi dobré vztahy s bráchou a jeho dětmi. Nikdy se nenechte švagrovou vyprovokovat k laciným hádkám, to by byla přesně voda na její mlýn. Buďte nad věcí. Držíme vám pěsti, budete to sakra potřebovat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

GALERIE: Děti nesdílející radost rodičů z narození sourozence. 20 výrazů, co vás odrovnají!

Má 1300 dětí a DNA testy to potvrdily. Intimní život tohoto muže je fascinující