Stodolovi na Netflixu: True crime o sadistických vrazích si získává diváky

Kriminální film o sadistických vrazích seniorů, manželském páru Stodolových, si rychle získává obrovskou popularitu na českém Netflixu. Příběh, který se zaměřuje na jejich zločiny a složitý vztah, diváky zaujal natolik, že se stal nejvíce sledovaným titulem na této platformě. Film, který měl premiéru v kinech teprve letos v únoru, se díky svému realistickému zpracování a vynikajícím hereckým výkonům stal hitem.

Stodolovi

Stodolovi: nový hit na českém Netflixu

True crime žánr má na Netflixu další hvězdu. Film o Daně a Jaroslavovi Stodolových, sadistických vrazích, kteří v nultých letech zavraždili osm seniorů a seniorek, momentálně drží první příčku ve sledovanosti na českém Netflixu. Premiéra snímku proběhla teprve letos v únoru a na Netflixu je dostupný jen pár dní.

Obsazení a děj

V hlavních rolích se představili Lucie Žáčková a Jan Hájek, kteří ztvárnili manželský pár Stodolových. Film se věnuje nejen jejich zločinům, ale i jejich partnerství. Dana Stodolová, okouzlená pocitem moci, zatímco Jaroslav začal uvažovat o odchodu od ní. Příběh končí jejich vzájemným svědčením proti sobě, podobně jako v reálném životě.

Motivace a činy

Peníze byly hlavním motivem jejich zločinů. Kromě vražd seniorů a seniorek, Stodolovi oloupili ještě více obětí. Film detailně mapuje jejich sadistické činy, které šokovaly celé Česko.

Úspěch na Netflixu

Od uvedení na Netflixu si film získal velkou popularitu. Diváci oceňují realistické zpracování skutečných událostí a herecké výkony hlavních představitelů. Film se stal hitem a přitáhl pozornost nejen milovníků true crime žánru, ale i široké veřejnosti.

Na filmový trailer se můžete podívat zde:


MOHLO BY SE VÁM HODIT

Šokující sebevraždy sportovců. Deprese, problematické vztahy – co ještě za nimi stojí a proč se to děje tak často?