Squirting. Vědci zase zkoumali složení tekutiny. Snesete pravdu?

Ženská ejakulace vypadá hodně podobně jako ta mužská – akorát bez spermií. Dlouho se spekulovalo o tom, co vlastně obsahuje. Poslední ortel vědců s konečnou platností potvrzuje složení vystříknuté tekutiny! Je nebo není to moč?

Lékaři dlouhá léta věděli, že některé ženy při stimulaci bodu G stříkají z močové trubice větší či menší množství jednou nažloutlé, podruhé průzračné tekutiny. Než by se však snažili přijít záhadě na kloub, spokojili se s teorií, že se jedná o moč unikající při povolení svěrače močového měchýře.

Lepší nevědět?

Dnes existuje řada odborníků, kteří s touto domněnkou nesouhlasí a tvrdí, že ona tekutina se podobá spíše kapalnému produktu prostaty (ta tvoří převážnou část pánského ejakulátu).

Jenže proti nim se zase postavila řada výzkumníků, jež ženskou vodu, která je pro některé mýtická, laboratorně prozkoumali. „Nějaká moč tam je vždycky,“ tvrdí. Tak jak to je? Jsou nejnovější poznatky nějakým způsobem kontroverzní? Můžete hádat.

Zlato, pojď na to

Sedm žen bez gynekologické abnormality, jež při vstupním dotazníku uvedly, že během sexuální stimulace opakovaně vylučují tekutinu, se zúčastnilo následujícího experimentu. Holky se šly vyčůrat do kelímku kvůli potvrzení prázdnoty močového měchýře, pak jim byla ultrazvukem monitorována pánev.

Kreatinin, kyselina močová, glukóza, fruktóza. Tohle se našlo v moči ještě před sexuálním drážděním. A v podstatě to samé chemická analýza prokázala i po výstřiku, jak se uvádí v nejnovějším čísle odborného časopisu Journal of Sexual Medicine, s tím rozdílem, že antigen, tedy koncentrace prostaty, se objevila u pěti ze sedmi zúčastněných.

Od všeho trochu

Věc se má tak, že než se tekutina pocházející z erektilních tkání obklopující močovou trubici dostane ven, cestou se promíchá s výměškem moči a v závěru i vaginálním sekretem. Pro šťouraly, odborný název původce tekutiny se nazývá Skeneho žlázy, jejichž vývod se nachází mezi klitorisem a vstupem do pochvy po straně močové trubice. Tak už jste doma?

Proto zvlášť při prvním orgasmu vyvolaném sexuálním drážděním bodu G je obvykle patrný i zápach močoviny. Ale jakmile dojde k opakování, a na řadu přijde další vyvrcholení, podíl moči se snižuje. Dá se tedy říct, že nejhorší je první prošťouchnutí, pak už to nikomu ani nepřijde. Nebo jo?

No fuj!?

Já se za to trochu stydím. Připadá mi trapné, když se vlastně před milencem jako počůrám. Nebo aspoň mě to tak přijde. Proto se tomu bráním a od jisté doby mám v tomhle směru problémy uvolnit se,“ popisuje jedna taková s krycím jménem Elisabeth. Její případ není ojedinělý.

Hodně samiček si myslí, že jev, který se nazývá ženskou ejakulací, je něco špatného. Už jim někdo vysvětlete, že my to prostě milujeme! Vždyť je to jen koitální inkontinence. (Vědci se na základě analýz shodují, že v podstatě se nelze ubránit výměšku moči během sexuální aktivity.) Z tohoto důvodu je jasné, že kde kdo s tím může mít problém, i když trochu zveličený.

Squirt je prostě paráda, ačkoli je někdy vykoupen mokrým flekem. Tak buďte gentlemani a jednou na něm spěte vy, pak na něj hoďte autorku.

Nebo ještě líp, pod milenčinu pánev dávejte srolovaný starý ručník, nebo si obstarejte PVC prostěradlo určené nejen pro BDSM hrátky. Na něm se před výstřikem můžete mazat třeba motorovým olejem, a přesto povlečení uchráníte. A jak na ten její mokrý orgasmus? Pokud potřebujete nápovědu, tady je…

TIP: Následující článek vám poskytne detailní návod jak na mokrý orgasmus vaší partnerky. Pokud se i tak nebude dařit, využijte vibrátory na bod G.

Tak co, taky neděláte vědu z toho, jestli se ven dostane trochu moči? Jsou horší věci. A propos, podle výzkumů mokrý orgasmus prožívá asi 30 % žen. Zbytek odolává pokušení, nebo ještě neví, že to, co se jim již dávno dostalo z rozkroku, se spermatu podobá.

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Proč umíráme dřív než ženský? Dejte si ránu z milosti!

6 věcí, které ženy při sexu nenávidí. Tenhle seznam má pro vás velkou cenu!